Talent versterken bij een zorginstelling

We begeleiden een zorginstelling op het gebied van Talentmanagement en Duurzame inzetbaarheid.

Hoog verloop en hoog verzuim

De zorginstelling kampt met een hoog verloop en een hoog verzuimcijfer. Hierdoor ontstaan er vanzelfsprekend ook capaciteitsproblemen. Om het verloop en verzuim terug te dringen wil de zorginstelling gebruik maken van Amplooi en de talent matchingsplatform Part-up.

Zo hebben wij de medewerkers verder geholpen

We starten met een talentenscan, zodat de medewerkers inzicht krijgen in hun talenten. Dit wordt vervolgens besproken in een coachingsgesprek waardoor medewerkers naast hun talenten ook inzicht krijgen in hun arbeidsperspectief en ontwikkelmogelijkheden. Om talentontwikkeling in de praktijk te brengen wordt gestart met Part-up, de marktplaats die taken en talenten verbindt.

Meer bevlogenheid en motivatie als resultaat

Medewerkers vullen hun talentenprofiel in op Part-up en leidinggevende zetten taken (Part-ups) op het platform. Medewerkers kunnen vervolgens zelf obv talenten, skills en ontwikkelambities zich inschrijven op Part-ups. Op die manier stijgt de bevlogenheid en motivatie van medewerkers. Dit heeft als resultaat dat verloop en verzuim dalen.

Herken je jouw organisatie in dit verhaal en wil je meer weten?

YanaIvachtchenko-d-1238-0392

Hoe Amplooi passend werk mogelijk maakt

Wij zorgen voor inzicht in kwaliteiten en talenten. Hierdoor past het werk bij een medewerker en andersom. Zo vergroten werkgeluk én productiviteit. Dat noemen wij werken vanuit waarde.

Bekijk waar wij je bij kunnen helpen:

Gediplomeerde & gecertificeerde professionals

Optimale privacy & veiligheid van data (ISO)

Betrokken en maatschappelijk verantwoord

Snelheid staat bij ons centraal, zowel in start als opschalen.

YanaIvachtchenko

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen.