1900x500 WVDW

Gratis loopbaancoach kwartier
Week van de werkstress van 15 t/m 19 november 2021

Hoe sterk voel jij je in jouw werk? Corona was voor veel mensen en organisatie dé ultieme stresstest. De crisis legde niet alleen bekende knelpunten bij werkstress bloot, maar bood ook nieuwe inzichten over de inrichting van werk, nieuwe vormen van samenwerking en nieuwe vormen van leiderschap. Mentale kracht gaat niet alleen over reageren, maar ook over goed voorbereid zijn op (dreigende) stress of tegenslag. Een belangrijk thema voor werkend Nederland. Het centrale thema van De Week van de Werkstress 2021 is dan ook: Mentale kracht! Een thema waar wij als Amplooi ons graag aan verbinden door samen met jou te werken aan jouw mentale kracht tijdens een gratis loopbaancoach kwartier.

Wat gaan we doen?

Je mentale kracht gebruik je niet alleen in het hier en nu. Het moet een duurzame kracht zijn, die ook op langere termijn inzetbaar blijft. Het gaat niet alleen om in de huidige situatie stress te bestrijden, maar ook om het streven naar werkplezier in de toekomst. Daarom kijken we samen vooruit tijdens een gratis loopbaancoach kwartier in de Week van de Werkstress (15 t/m 19 november). We denken met je mee over jouw loopbaan. Het kan bijvoorbeeld gaan over de volgende stap in jouw carrière. Of over vragen als: Zit ik nog wel op de juiste plek? Ben ik geschikt om leiding te geven? Of hoe kan ik mijn kwaliteiten beter benutten? De precieze invulling van het gesprek is afhankelijk van jouw behoefte. We vragen je hier vooraf over na te denken. Geen zorgen, je krijgt als je je aanmeldt een instructie gemaild die je hierbij helpt.

Aanmelden

In onze online planningsagenda staan de beschikbare dagen en tijden. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je een bevestigingsmail met een instructie voor het voorbereiden van het gesprek. Een aantal dagen voor het gesprek ontvang je een Teams link voor het digitale coachgesprek.

Meld je snel aan, want vol=vol.

Aanmelden

Tot in de Week van de Werkstress!

1900x500 WVDW kennispartner foto