banner summerschool

Amplooi organiseert samen met haar zusterbedrijven een Summer School!

In samenwerking met onze zusterorganisaties, onderdeel van Prevermo, organiseren wij de Summer School. Experts van Adaptics, Amplooi, ADEA, Rienks en De Bedrijfspoli bieden diverse online-trainingen aan die je helpen de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers en organisatie te verbeteren.

Elke training is interactief, dus er is veel ruimte voor jouw inbreng. Hieronder vind je het aanbod van de trainingen. Elke training kost €49,95 ex BTW per deelnemer. In verband met de hoge mate van interactiviteit is er beperkte beschikbaarheid. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

adaptics logo

Manage je energie

18 augustus
Het doel van deze training is inzicht krijgen in zaken die energie opleveren en kosten. Hoe houdt je daar een goede balans in?

Lees verder…
adaptics logo

Thuiswerken en de invloed op jouw vitaliteit

1 september
Hoe houd je voldoende veerkracht om te anticiperen op de veranderende omgeving? Het doel van deze training is om deelnemers concrete handvatten en tools aan te reiken, om alert te blijven op hun inzetbaarheid.

Lees verder…
debedrijfspoli

Sturen op medewerkerskracht

25 augustus
Wie is er tijdens het verzuimproces verantwoordelijk en hoe kun je als werkgever de medewerkerskracht aanspreken? Dat leer je tijdens deze training!

Lees verder…
debedrijfspoli

Veilig en gezond werken in het “nieuwe normaal”

1 september
Tijdens deze training leer je hoe jij als werkgever en leidinggevende ervoor kunt zorgen dat jouw medewerkers corona-proof kunnen werken.

Lees verder…
rienks

Leidinggeven op afstand

20 augustus
Door het volgen van deze workshop word je toegerust met direct toepasbare kennis en vaardigheden om samen met collega’s/ medewerkers te kunnen blijven werken aan betrokkenheid en inzetbaarheid.

Lees verder…
rienks

Leidinggeven aan de herstart op het werk

2 september
Tijdens deze training leer je hoe je samen met jouw medewerkers verder kunt bouwen aan het nieuwe normaal.

Lees verder…
ADEA logo klein handtekening e mail

Wet Verbetering Poortwachter

8 september
Tijdens deze training neemt Amplooi je mee door de Wet verbetering Poortwachter. Wat moet? Wat mag? En wat is handig…?

Lees verder…
amplooi

Loslaten en kansen grijpen

3 september
Tijdens deze training leer jij als werkgever hoe je een medewerker, waarvan afscheid moet worden genomen, zo optimaal mogelijk begeleidt.

Lees verder…
Prevermo 1

Duurzame inzetbaarheid: meten en op een kostenefficiënte wijze interveniëren.

19 augustus
Hoe meet je nou eigenlijk het effect van duurzame inzetbaarheid en hoe kun je doeltreffend investeren in duurzame inzetbaarheid? Kortom, wat zijn nu de werkelijke kosten en wat levert het op? Dat leer je tijdens deze training!

Lees verder…