Wet Arbeidsmarkt in Balans 2020

Begin 2020 gaat de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in. Met de komst van deze nieuwe wet, gaat er in de arbeidsmarkt een hoop veranderen. Een van deze gevolgen door de Wet Arbeidsmarkt in Balans, is het verhogen van de kosten voor een verzekering van medewerkers. Hierdoor zullen door de Wet Arbeidsmarkt in Balans WAB een hoop (voornamelijk uitzendorganisaties) eigen risicodrager worden. Dit betekent dat een uitzendkracht die te maken heeft met verzuim, door deze Wet Arbeidsmarkt in Balans, meer geld gaat kosten wanneer ze niet hersteld worden gemeld.

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en schadelastbeperking

Amplooi heeft een mobiliteitsprogramma om deze schadelast uit de Wet Arbeidsmarkt in Balans, te beperken. Met ons mobiliteitsprogramma ZW Flex, gaat een coach van Amplooi met de uitzendkracht aan de slag, om zo snel en gericht een oplossing te vinden en de uitzendkracht hersteld te melden. Hierdoor worden er kosten bespaard op het verzuim van de uitzendkracht en gaat de Wet Arbeidsmarkt in Balans WAB, de werkgever niet meer kosten dan nodig is. Met deze dienst van Amplooi, dekken uitzendorganisaties die eigen risicodrager worden door de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), zichzelf in tegen te hogen kosten.

Samen op zoek naar oplossingen tijdens de Wet Arbeidsmarkt in Balans 2020

Met de kennis en ervaring in de arbeidsmobiliteit, is Amplooi de juiste partner in deze nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans 2020. Samen staan we sterker in deze Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en helpen we niet alleen u als werkgever, maar ook de werknemer in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden tijdens de Wet Arbeidsmarkt in Balans WAB.

Bent u nieuwsgierig naar dit mobiliteitsprogramma of wilt u meer weten van de andere diensten die wij voor uw organisatie kunnen uitvoeren? Kijk dan verder op onze website, bel ons op 088-0223888 of mail ons via info@amplooi.nl.