Header 6.3 1

Start uw eigen bedrijf

Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe mogelijkheden om uw loopbaan te vervolgen, kan het pad naar zelfstandig ondernemerschap een wens zijn. Zowel in onze mobiliteitstrajecten re-integratie spoor 2, outplacement als loopbaancoaching is dit een vraagstuk die verder onderzocht kan worden met een mobiliteitsexpert. Speciaal hiervoor hebben we het programma ‘Start uw eigen bedrijf’ ontwikkeld.

Inventarisatie haalbaarheid

Het programma wordt aangeboden wanneer u interesse heeft in zelfstandig ondernemerschap en wordt uitgevoerd door mobiliteitsexperts die hiervoor speciaal zijn opgeleid. De begeleiding richt zich op de vraag of er voldoende inkomen gegenereerd kan worden als zelfstandige. Hierbij wordt eerst geïnventariseerd of u als persoon geschikt bent om als zelfstandige en ondernemer te gaan werken door middel van een digitaal assessment. Tevens wordt uw motivatie besproken en uitgewerkt. Wanneer de mobiliteitsexpert voldoende mogelijkheden ziet zal er gewerkt worden aan het opstellen van een ondernemingsplan. Er wordt aandacht gegeven aan financiële, juridische, marketing en persoonlijke aspecten van het starten van een eigen bedrijf. Er wordt daarnaast een tijdsplanning opgesteld met een go / no go moment.

Meerdere mogelijkheden

Indien er daadwerkelijk gestart wordt bieden wij u ondersteuning bij het verkrijgen van opdrachten door middel van netwerktrainingen. Tevens is het mogelijk om een zogenaamd 2 sporen beleid te volgen in de begeleiding waarbij gedurende de voorbereidingen voor het eigen bedrijf ook begeleiding plaatsvindt gericht op het vinden van een baan in loondienst.

Afhankelijk van uw situatie en behoefte maken wij een plan op maat

Mogelijke activiteiten van Amplooi:

  • Een uitgebreide intake;
  • Drijfveren Assessment;
  • Uitwerken motivatie eigen bedrijf;
  • Ondersteuning bij opstellen ondernemingsplan;
  • Onderzoek en bespreking financiële, juridische marketing en persoonlijke aspecten;
  • Netwerktraining;
  • Ondersteuning door de coach bij het proces van de start en verkrijgen eerste opdracht(en).

Contact

Wilt u meer weten over ons programma? Neem dan contact op met ons servicebureau op het telefoonnummer
088 – 02 23 888 of stuur een email naar info@amplooi.nl U kunt ook een offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen 24 uur een voorstel.

Bel nu

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.