Paula Bruikman

Arbeidsmakelaar, Landelijk

De 5 coach vragen

1. In welke steden/omgeving ben je werkzaam en waarom?

Ik ben voornamelijk werkzaam voor de regio Den Haag en Rotterdam. Zelf woon ik in Den Haag en mijn netwerk zit in deze regio.

2. Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?

In mijn vorige werk was ik recruiter voor professionals in het Sociaal Domein. Dankzij de vele gesprekken die ik met professionals voerde kwam ik er achter dat ik affiniteit heb met het re-integratieproces van mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en hier wilde ik graag wat mee gaan doen. Via via kwam ik terecht bij Amplooi en na mij in deze organisatie te hebben verdiept wist ik zeker dat ik hier aan de slag wilde gaan.

3. Wat maakt het werk voor jou zo leuk?

Allereerst hebben het warme welkom en het goede inwerktraject dat ik bij Amplooi heb gekregen er aan bijgedragen dat ik met een fijn en zelfverzekerd gevoel mijn werk kan uitvoeren en dat is natuurlijk een geweldige basis.
Als Arbeidsmakelaar bij Amplooi ben ik verantwoordelijk voor het vinden van passende werkervaringsplekken voor mijn kandidaten. Continu ben ik voor hen bezig met het zoeken naar- en creëren van kansen op de arbeidsmarkt. Wat ik daar het allerleukste aan vind, is dat ik niet in beperkingen hoef te denken, maar juist mag denken in mogelijkheden en dat ik daarmee zowel de kandidaten, de werkgevers als diverse bedrijven kan helpen. En zeg nou zelf, wie houdt er nou niet graag een voldaan gevoel over aan z’n werk!?

4. Wat probeer jij bij een kandidaat over te brengen/mee te geven?

5. Wat zijn eigenschappen die een goede coach moet hebben volgens jou?

Een goede coach moet in mijn optiek beschikken over een gezonde dosis positiviteit en empathie. Met een negatieve houding help je niemand vooruit en zonder oprechte interesse stelt niemand zich open. Daarnaast lijken luisteren, doorvragen, samenvatten en betrokkenheid mij essentiële competenties waar een coach over zou moeten beschikken. Tot slot moet een coach grenzen kunnen stellen en kunnen los laten, want aan het einde van de werkdag moet een coach natuurlijk wel volop kunnen genieten van het privé leven en kunnen opladen voor de volgende (werk)dag!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
duurzame inzetbaarheid