Header 6.3 1

Ontwikkeladvies

“Door te blijven ontwikkelen zorg je ervoor dat jouw vaardigheden, kennis en ervaring blijven passen bij de veranderende arbeidsmarkt.”

De arbeidsmarkt verandert continu. Functies worden anders, banen verdwijnen en op andere plekken ontstaan juist kansen. De coronacrisis heeft die beweging  versneld. Dit vraagt om aanpassingen van werkende en werkzoekende. Jouw werk ziet er waarschijnlijk niet meer precies hetzelfde uit als een aantal jaar geleden en over 10 jaar zal het werk er weer anders uitzien. Het is daarom belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Zo zorg je ervoor dat je duurzaam inzetbaar blijft. In jouw huidige baan, of ergens anders.

Hoe zie een ontwikkeladvies eruit?

Een ontwikkeladvies is altijd op maat en sluit aan bij jouw behoeftes. Het advies wordt opgebouwd uit deze onderdelen:

  • Persoonsprofiel
  • Situatieschets
  • Toekomstoriëntatie
  • Arbeidsmarktscan
  • Ontwikkelplan

Een ontwikkeladvies bestaat uit een aantal gesprekken met een loopbaancoach. Tijdens deze gesprekken brengen jullie samen in kaart wat jouw huidige situatie is en welke ambities je hebt. We zetten een assessment in om duidelijk te krijgen waar jouw interesses liggen. Met al deze informatie wordt jouw persoonsprofiel opgesteld. Vervolgens wordt gekeken naar jouw toekomstperspectief. Met behulp van een arbeidsmarktscan krijgen we een duidelijke beeld van waar jouw kansen nu en in de toekomst liggen. Tot slot maak jij samen met jouw coach een plan met de stappen die je moet zetten om jouw mogelijkheden te vergroten en aan het werk te blijven tot jouw pensioen.

Voor wie is het ontwikkeladvies geschikt?

Een ontwikkeladvies is van grote waarde voor iedereen. Het maakt niet uit of je in dienst bent, werkt als zzp’er, of werkzoekende bent. De gespreken die je met jouw coach voert zijn vertrouwelijk. Het ontwikkeladvies geeft inzicht in jouw dromen, kansen, mogelijkheden en de invloed die jij zelf hierop hebt. Dit is waardevol voor iedereen die met plezier tot zijn pensioen wil blijven werken. Door te blijven ontwikkelen zorg je ervoor dat jouw vaardigheden, kennis en ervaring blijven passen bij de veranderende arbeidsmarkt.

*Let op, de subsidiepot  “NL-Leert Door” is reeds opgebruikt. Het is daarom niet meer mogelijk om een gratis ontwikkeladvies aan te vragen. Wel kunt u tegen betaling een ontwikkeladviestraject volgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer weten over ontwikkeladvies? Neem dan contact op met ons servicebureau op het telefoonnummer
088 – 02 23 888 of stuur een email naar info@amplooi.nl.

Download het productblad over het ontwikkeladvies

Meld je direct aan

Ontwikkeladvies werknemers

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.