Vrouwen in gesprek

Operationeel Manager ADEA

Wij zijn op zoek naar een Operationeel Manager!

We zijn op zoek naar een praktisch ingestelde leidinggevende voor de arbeidsdeskundigen van ons label ADEA. De kerntaak van dit team is het zorgen voor balans tussen belasting en belastbaarheid van medewerkers.

Durf jij?

Als leidinggevende motiveer jij het team om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Je bent ambitieus en legt de lat hoog. Je zorgt voor doelen die realistisch zijn, maar soms nét iets buiten de comfortzone liggen. Zo zorg je voor de groei van medewerkers, klanten, onderneming en de maatschappij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van onze arbeidsdeskundige dienstverlening. Hierbij ligt uitdaging in het ontplooien van dienstverlening waarmee wij op strategisch niveau onze opdrachtgevers adviseren om de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten.

Over Amplooi

Wij zijn een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Kandidaten en werkgevers zitten vaak in een onzekere fase wanneer onze hulp wordt ingeschakeld. Wij helpen te durven doen wat nodig is. Zo zorgen we samen voor werkgeluk en een inclusieve arbeidsmarkt. Dit doen wij door te luisteren, doorgronden, motiveren en activeren. Dit zorgt voor aandacht en betrokkenheid. Kenmerkend hierbij zijn onze deskundigheid en oplossingsgerichtheid.

Onze werkwaarden

Wij zijn een proactieve organisatie die mensen verder helpt. Daarom koppelen we werkwoorden aan onze kernwaarden. Samen vormen dit onze vier werkwaarden, het uitgangspunt waar vanuit we ons werk doen. Kun jij je hierin vinden? Dan passen we goed bij elkaar!

 1. Jij luistert en het resultaat is aandacht
  In jouw functie ben je de schakel tussen de directeur en de professionals. Je zorgt voor korte lijnen en open communicatie vind je belangrijk. Door jouw oprechte aandacht zie je kwaliteiten van anderen en je zorgt er in jouw coachende rol voor dat deze optimaal benut worden.
 2. Jij doorgrondt wat leidt tot betrokkenheid
  Tijdens projecten neem je een voortrekkersrol in en met jouw enthousiasme stimuleer je het team om ideeën aan te dragen. Je doorgrondt waar uitdagingen en kansen zich bevinden en werkt doelgericht aan onze ambities en doelstellingen. Je bent betrokken en trots op de maatschappelijke impact die wij maken: elke dag bijdragen aan werkgeluk.
 3. Jij motiveert met jouw deskundigheid
  Jouw team bestaat uit ambitieuze professionals. Met jouw deskundigheid weet je ze te motiveren om elke dag het beste uit hun functie te halen. Op een positieve manier stuur je op het zien en aanpakken van verbeterkansen. Hierbij maak je gebruik van de Lean-methodiek. Je hebt een leermentaliteit en bent een voorbeeld voor het geven en ontvangen van feedback.
 4. Jij activeert met jouw oplossingsgerichtheid
  Jij bent een praktisch ingestelde doener. Je kijkt naar de oorzaak van een probleem, maar blijft hier niet onnodig lang bij stilstaan. In plaats daarvan kijk je voorruit werk je aan een oplossing. Je formuleert duidelijke doelstellingen en creëert kaders voor het team. Gestructureerd en stap voor stap werk je aan het behalen van doelen. Zo doen jij en jouw team het vandaag nóg beter dan gisteren.

Wat kun je verwachten?

Wij bieden jouw een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Uiteraard betalen wij je een marktconform salaris, zorgen we voor mooie secundaire arbeidsvoorwaarden en voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij je in het profiel, wil je minimaal 32 uur werken en heb jij HBO+ of Academisch werk- en denkniveau? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Stuur jouw cv met motivatiebrief naar hrm@amplooi.nl of bel 088-0223844.
Heb je vragen? Bel dan gerust even.

Als onderdeel van het dienstverband vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’ (VOG).
(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld).

Download hier de vacature