Paul van der Wal fotografie Amplooi Hq48 header scaled

Business Development Manager

Wij zijn op zoek naar een Business Development Manager!

We zijn op zoek naar een enthousiaste Business Development Manager. Een echte verbinder die zich bezighoudt met het uitbreiden van ons klantenbestand door actief potentiële opdrachtgevers te benaderen.

Durf jij?

Samen met het commerciële team werk je aan het vertalen van de strategie naar concrete acties. Je hebt een neus voor kansen en weet doelstellingen te realiseren. Je vindt het heerlijk om zelfstandig op pad te gaan en klantrelaties te creëren en onderhouden.

Over Amplooi

Wij zijn een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Kandidaten en werkgevers zitten vaak in een onzekere fase wanneer onze hulp wordt ingeschakeld. Wij helpen te durven doen wat nodig is. Zo zorgen we samen voor werkgeluk en een inclusieve arbeidsmarkt. Dit doen wij door te luisteren, doorgronden, motiveren en activeren. Dit zorgt voor aandacht en betrokkenheid. Kenmerkend hierbij zijn onze deskundigheid en oplossingsgerichtheid.

Onze werkwaarden

Wij zijn een proactieve organisatie die mensen verder helpt. Daarom koppelen we werkwoorden aan onze kernwaarden. Samen vormen dit onze vier werkwaarden, het uitgangspunt waar vanuit we ons werk doen. Kun jij je hierin vinden? Dan passen we goed bij elkaar!

 1. Jij luistert en het resultaat is aandacht
  Jij bent onze ogen en oren in de markt. Je luistert goed naar (potentiële) opdrachtgevers en zorgt ervoor dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen. Met oprechte interesse zorg je voor verbinding. Je bent in staat waarde te creëren voor zowel opdrachtgevers als onze organisatie.
 2. Jij doorgrondt wat leidt tot betrokkenheid
  Je weet de vraag van een (potentiële) opdrachtgevers haarscherp te doorgronden. Je bent betrokken en vindt het belangrijk om écht passende adviezen te geven. Je bent trots op de maatschappelijke impact die we maken: elke dag bijdragen aan werkgeluk.
 3. Jij motiveert met jouw deskundigheid
  Je bent gedreven en gemotiveerd om commerciële doelstellingen te behalen. Je schakelt met jouw collega’s en met jouw creativiteit weet je steeds weer te inspireren. Opdrachtgevers kunnen rekenen op jouw deskundige advies. Zo zorg je voor duurzame klantrelaties.
 4. Jij activeert met jouw oplossingsgerichtheid
  Je bent optimistisch en staat niet onnodig lang stil bij oorzaken van uitdagingen. Je kijkt vooruit en werkt gericht naar oplossingen voor zowel onze klanten als onze organisatie. Met deze houding zorg je ervoor dat je het vandaag nóg beter doet dan gisteren.

Wat kun je verwachten?

Wij bieden jouw een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Uiteraard betalen wij je een marktconform salaris, zorgen we voor mooie secundaire arbeidsvoorwaarden en voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij je in het profiel, wil je minimaal 32 uur werken en heb jij HBO+ of Academisch werk- en denkniveau? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Stuur jouw cv met motivatiebrief naar hrm@amplooi.nl of bel 088-0223844.
Heb je vragen? Bel dan gerust even.

Als onderdeel van het dienstverband vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’ (VOG).
(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld).

Download hier de vacature