Re-integratie Zwolle via Amplooi: een re-integratiebureau Zwolle met goede resultaten

Voor re-integratie in Zwolle bent u aan het juiste adres bij Amplooi. Maar wat houdt re-integratie nou daadwerkelijk in? Het gaat hier om situaties waarin sprake is van langdurig ziekteverzuim van een werknemer. Op een gegeven moment wilt een werknemer weer rustig terugkeren op het werk.Helaas gaat dat vaak moeizaam of brengt dit vele complicaties met zich mee.

Met een passend en goed doordacht traject van Amplooi verloopt de re-integratie soepel. Zowel de werkgever als de werknemer wordt hierin bijgestaan door Amplooi. En, bedenkt u zich het volgende: met behulp van Amplooi vindt 80 % van de werknemers binnen een jaar weer passend werk. Dit valt gelukkig allemaal te realiseren binnen het oorspronkelijke bedrijf van de werknemer.

Outplacement Zwolle via Amplooi: een betrokken en gespecialiseerd outplacementbureau in Zwolle

Ook voor outplacement in Zwolle kunt u altijd bij ons terecht. Bij outplacement gaan wij kijken of er een andere plek is waar een werknemer aan de slag kan gaan. Wij zorgen hierbij altijd dat beide partijen tevreden zijn en dat de beslissing in samenspraak gemaakt kan worden. Zo kunnen de werknemer en werkgever beiden weer productief aan de slag.

Amplooi staat voor zorg, betrokkenheid en heeft altijd oog voor de belangen van de betrokken partijen.

Kom in contact met Amplooi: specialist in re-integratie en outplacement

Bij interesse naar de dienstverlening van Amplooi kunt u bellen naar 088 – 022 38 15. Tevens is het ook mogelijk om direct ons aanmeldingsformulier in te vullen. Wacht niet te lang, de situatie kan nu alleen nog maar verbeteren. Werkgevers kunnen gemakkelijk via Amplooi een offerte voor re-integratie en/of outplacement in Zwolle aanvragen. Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een resultaatgericht voorstel. Onze professionals zullen er alles aan doen om de huidige situatie te verbeteren en beide partijen beter af te zien.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.