Re-integratie Utrecht en outplacement Utrecht

Amplooi is uw partner wanneer het aankomt op re-integratie spoor 2 in Utrecht. Dit wordt ingezet wanneer er sprake is van langdurig ziekteverzuim. Doordat de werknemer het huidige werk niet meer naar behoren kan uitvoeren, helpen wij werkgevers graag bij het zoeken van passend werk voor hun zieke werknemer. Zo is het mogelijk om productiviteit weer op een gezonde wijze op gang te brengen.

Bent u op zoek naar een professionele partij met expertise in outplacement of re-integratie in Utrecht? Amplooi staat dan voor u klaar. Wij begeleiden werknemers op professionele wijze naar nieuw werk. Met onze hulp lukt het vaak snel om een passende oplossing te vinden.

Re-integratiebureau Utrecht en outplacementbureau Utrecht Amplooi: kwaliteit door betrokkenheid

Bij re-integratie helpen wij zowel werkgevers als werknemers. Wij adviseren en begeleiden werkgevers bij het zoeken van passend werk voor werknemers. Daarnaast ondersteunen wij ook de werknemer. Zo zorgen wij voor voldoende steun zodat  de medewerker snel weer aan de slag kan gaan.

Bij outplacement zorgen wij er altijd voor dat het proces van werk vinden versneld wordt. Door onze hulp wordt duurzame inzetbaarheid vergroot.

Als u kiest voor samenwerking met Amplooi, kiest u voor kwalitatieve dienstverlening. Wij zijn in hoge mate betrokken bij werknemers en werkgevers. Voor ons staat uw belang altijd voorop. Met de re-integratietrajecten van Amplooi vindt 80% van de werknemers passend werk en vindt 70 % van de werknemers een gepast werk binnen een half jaar!

Kom in contact met Amplooi: specialist in re-integratie en outplacement

Heeft u interesse gekregen in de diensten van Amplooi? Neem dan zeker contact op. U kunt bijvoorbeeld bellen naar 088 – 022 38 15. Ook is er de optie om direct het aanmeldingsformulier in te vullen. Wilt u een offerte aanvragen als werkgever? Dat kan natuurlijk ook. Binnen 24 uur ontvangt u al een voorstel van Amplooi om zo re-integratie en/of outplacement in Utrecht te starten

 

 

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.