Re-integratie Tilburg via Amplooi: een re-integratiebureau Tilburg met krachtige resultaten

Wat is er nou onaangenamer dan lang ziekteverzuim? Zowel voor de werkgever als de werknemer is dit langdurige ziekte onwenselijk. Men wil het liefst gewoon op gebruikelijke wijze deelnemen aan het werkverkeer. Maar na lang ziekteverzuim, is het soms niet direct mogelijk om weer met het oude werk aan de slag te gaan.

Voor re-integratie in Tilburg bent u bij ons aan het juiste adres. Het doel is namelijk om de medewerker binnen het huidige bedrijf weer optimaal in te zetten. Onder begeleiding zal er naar een passende functie worden gezocht. Hierbij luisteren wij zowel naar werkgevers als werknemers. Uit voorgaande gevallen kunnen wij met zekerheid stellen dat in 80 % van de geschieden werknemers weer binnen een jaar passend werk vinden. Met de hulp van Amplooi kunnen beiden partijen weer productief aan het werk.

Outplacement Tilburg via Amplooi: een betrokken en ervaren outplacementbureau in Tilburg

Outplacement in Tilburg nodig? Ook dan kunnen wij u gepast helpen. Bij outplacement begeleiden wij werkgevers en werknemers. Wij gaan hierbij op zoek naar geschikte functies bij andere bedrijven. Ook op dit gebied zijn onze resultaten tevredenstellend. 70 % van onze cliënten vindt binnen een half jaar nieuw werk. Amplooi is namelijk altijd betrokken en luistert goed naar de wensen van de betrokken partijen.

Kom in contact met Amplooi: specialist in re-integratie en outplacement

Bij interesse in onze diensten kunt u direct contact met ons opnemen. Zo zijn wij telefonisch bereikbaar op 088 – 022 38 15. Daarnaast kunt u uiteraard ook ons aanmeldingsformulier invullen om een voorstel op maat te ontvangen.

Dit geldt ook voor werkgevers. Binnen 24 uur sturen wij een resultaatgericht voorstel naar u op en zullen wij graag met u de benodigde informatie voor re-integratie of outplacement in Tilburg bespreken. Bij Amplooi zijn we graag vlot te hulp en werken we resultaatgericht. Wacht niet te lang, beide partijen halen profijt uit een verbeterde situatie.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.