Re-integratie Rotterdam via Amplooi: een re-integratiebureau Rotterdam met goede resultaten

Wat is re-integratie precies? Bij re-integratie in Rotterdam wordt er gezocht naar passend werk bij een langdurig zieke werknemer. Werkgevers zijn vaak niet uitgerust om dit zelf voor elkaar te krijgen. Ondersteuning van een derde partij als Amplooi kan hier flink bij helpen.

Verkeert u in een dergelijke situatie? Het maakt niet uit of u nou een werkgever of werknemer bent: Amplooi ondersteunt beide partijen in dit traject. Dit gaat altijd met hoge mate van betrokkenheid. Door onze expertise, lukt het om voor 80 % van de werknemers passend werk te vinden binnen één jaar tijd. Wanneer het toch niet volledig lukt om de re-integratie van een werknemer te realiseren, ondersteunen wij u bij het vinden van een oplossing buiten het huidige bedrijf.

Outplacement Rotterdam via Amplooi: een betrokken en ervaren outplacementbureau in Rotterdam

Bij outplacement in Rotterdam wordt er gezocht naar een passende oplossing. Wist u dat het bij 70 % van de werknemers het al lukt om binnen een half jaar passend werk bij een nieuw bedrijf te vinden? Door de professionele begeleiding van Amplooi worden zowel werkgevers als werknemers goed geholpen in outplacementtrajecten. Zo behalen werk- nemers en gevers het gewenste resultaat.

Kom in contact met Amplooi: specialist in re-integratie en outplacement

Heeft u interesse in de dienstverlening van Amplooi? Aarzel dan niet te lang en neem zeker contact met ons op. Uitstel zorgt namelijk niet voor een verbeterde situatie.

U kunt onder andere bellen naar 088 – 022 38 15. Direct het aanmeldingsformulier invullen kan uiteraard ook. Voor werkgevers is er de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Binnen 24 uur heeft u al een goed voorstel van Amplooi. Met zorg en betrokkenheid helpen de professionals van Amplooi u graag verder met re-integratie en outplacement in Rotterdam.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.