Amplooi biedt hulp bij re-integratie in Roosendaal

Amplooi helpt u graag met re-integratie in Roosendaal. Wij helpen werknemers met een pragmatische aanpak bij re-integratie spoor2. Werknemers die langdurig ziek zijn geweest hebben vaak begeleiding nodig om op een gezonde manier weer naar behoren te functioneren. Met onze hulp wordt er samen met de werkgever gezocht naar een gepaste oplossing.

Denkt u dat onze diensten u van pas kunnen komen? Amplooi biedt kwalitatieve begeleiding en coaching aan bij re-integratie in Roosendaal om zo het proces te bespoedigen en tot een passende oplossing te komen. Ons doel hierbij is om voor zowel werkgever als werknemer een oplossing naar tevredenheid te vinden.

Outplacement in Roosendaal: Veel mogelijkheden via Amplooi

Amplooi is erg betrokken bij het re-integratieproces. Door beide partijen te helpen met onze expertise en ervaring wordt bij 80% van de werknemers geholpen door een oplossing binnen het huidige bedrijf te bieden.

Een oplossing binnen het huidige bedrijf vinden is niet altijd mogelijk. In dit geval wordt er gekozen voor outplacement. Hierbij wordt er gekeken naar mogelijkheden buiten het huidige bedrijf. De mobiliteitsexpert en/of arbeidsmakelaar van Amplooi zal de werknemer ondersteunen in het zoeken hiervan. Door de ruime ervaring, kennis en groot netwerk van Amplooi lukt het in 70% van de gevallen om binnen 6 maanden nieuw werk te vinden.

Zoekt u een specialist in re-integratie en outplacement? Neem contact op met Amplooi

Denkt u baat te hebben bij de diensten van Amplooi? Schroom niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar het nummer 088 – 022 38 15. Op onze website vindt u tevens een aanmeldingsformulier. Mocht u zich direct willen aanmelden, vul deze dan in en dan sturen wij binnen een dag een gepast voorstel toe.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.