Re-integratie Maastricht

Via een re-integratietraject in Maastricht helpt een Mobiliteitsexpert jou om jouw carrière een (nieuwe) richting te geven. Amplooi staat u graag terzijde tijdens deze emotionele tijd en helpt u graag met de keuzes die u moet maken. Wij zijn dan ook uw speciale partner als het gaat om een re-integratiebureau in Maastricht. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze coaches u uitstekend begeleiden, zodat u het beste uit uzelf haalt. Samen met de coach bekijkt u wie u bent, wat u wilt en wat u aankan.

Uw carrière vorm geven met een re-integratietraject

Amplooi begeleidt u tijdens een re-integratietraject in Maastricht in twee fasen naar nieuw werk. In de eerste fase gaat u samen met de Mobiliteitsexpert aan de slag met de mobilisering richting arbeidsmarkt. Door een profiel te schetsen, bekijkt u samen met de Mobiliteitsxpert wat uw mogelijkheden in de arbeidsmarkt zijn. Hiermee stelt u een uitstekend cv samen en werken we aan een sterk (social media) profiel. Vervolgens begint de tweede fase. Hierbij gaat u, deels zelfstandig en deels samen met de Mobiliteitsexpert, actief de arbeidsmarkt benaderen. U wordt in deze stap geholpen met onder andere het vinden van vacatures, het schrijven van motivatiebrieven en het voorbereiden op sollicitaties. Op deze manier bent u perfect voorbereid om uw ideale baan te vinden dankzij ons re-integratiebureau in Maastricht.

Met re-integratie bij Amplooi opzoek naar nieuwe mogelijkheden

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Dankzij economische voor- en tegenslagen en nieuwe technologieën, kunnen grote veranderingen in het bedrijfsleven plaatsvinden. Voor uw carrière kan dit een grote impact hebben. Daarom biedt Amplooi verschillende ontwikkeltrainingen tijdens het re-integratietraject in Maastricht. Op deze manier bent u voorbereid op de grote veranderingen in uw sector, en blijft u zich ontwikkelen en meebewegen met deze veranderingen. Wilt u meer informatie over re-integratie in Maastricht of onze overige diensten? Neem dan contact met ons op en/of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook kunt u voor meer informatie mailen naar info@amplooi.nl of bellen op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.