Re-integratie in Leiden

Wij ondersteunen u graag wanneer u een re-integratiebureau in Leiden nodig heeft. Tijdens het uitvinden van nieuw werk is het fijn om te kunnen samenwerken met een expert op dit gebied. Onze Mobiliteitsexperts hebben deze ervaring en weet waar hij of zij u het beste mee kan helpen in uw re-integratie in Leiden. Wij ondersteunen u via een traject via ons re-integratiebureau in Leiden met het vinden van uw nieuwe kansen. Samen met een Mobiliteitsexpert van Amplooi kijkt u naar uw sterke punten, waarden en uw drijfveren op het gebied van uw carrière. Hieruit wordt een (media) profiel gemaakt die u als persoon sterker maakt op de arbeidsmarkt. Dit profiel bestaat onder andere uit een goed cv, motivatiebrief en uw social media presentatie.

Zoeken naar een nieuwe uitdaging met re-integratie in Leiden

Na het vormgeven van uw profiel in de eerste fase van uw re-integratietraject in Leiden, komt de volgende fase: de bemiddeling. Met het opgestelde cv en social mediaprofiel uit de eerste fase, gaat u met hulp van de expert actief op zoek in de arbeidsmarkt. Dit betekend dat u niet alleen zoekt naar vacatures en uzelf voorbereidt op de sollicitatie, er is altijd een expert die u hierbij helpt. Op deze manier wordt uw re-integratie in Leiden een succes.

Uw mogelijkheden ontdekken met Amplooi als re-integratiebureau in Leiden

De arbeidsmarkt is altijd in beweging, een verandering waar de Mobiliteitsexpert ervaring mee heeft. Daarom is re-integratie in Leiden ook de ideale kans om nieuwe vaardigheden te leren en ontwikkelingstrajecten te volgen die wij aanbieden. Zo heeft u altijd een duidelijk beeld van uw kansen en bent u klaar om elke uitdaging in de veranderende arbeidsmarkt aan te gaan.

Bent u op zoek naar een re-integratiebureau in Leiden? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u verder nog vragen? Mail uw vragen naar info@amplooi.nl, of bel ons op 088-0223815.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.