Re-integratie Hoogeveen: Specialistische begeleiding met Amplooi

Voor re-integratie in Hoogeveen kunt u terecht bij Amplooi. Wij kijken naar de beste oplossing om passend werk te vinden voor langdurig zieke werknemers. Uit ervaring blijkt dat zowel werknemers als werkgevers hier begeleiding in kunnen gebruiken. Dat is ook precies wat we bij Amplooi, het re-integratiebureau in Hoogeveen bieden. Experts met ruime ervaring die beide partijen helpen om zo tot het beste resultaat te komen. In de meeste gevallen vinden de werknemers al binnen een jaar passend werk. Dit is het resultaat van Amplooi bij re-integratie in Hoogeveen!

Outplacement in Hoogeveen: Amplooi is uw partner

Soms is interne re-integratie niet mogelijk. Hierbij biedt outplacement een oplossing. Amplooi biedt begeleiding bij een outplacementtraject. Wij helpen de werknemer bij het zoeken naar een passende oplossing zoals werk bij een ander bedrijf. Ook hierbij behaald Amplooi goede resultaten. Zo heeft ongeveer 70% van de werknemers al binnen een half jaar passend werk bij een ander bedrijf. Dit doen wij door betrokken begeleiding te bieden in verschillende aspecten van het sollicitatieproces. Hierbij kunt u denken aan een beroepskeuze test, CV opstellen en brieven schrijven. Waar u ook enorm profijt aan heeft, is ons enorme netwerk die wij aanspreken om potentiele werkgevers te vinden. Uw belang heeft prioriteit bij Amplooi.

Neem contact op met Amplooi voor resultaten

Spreken de diensten van Amplooi u aan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 088 – 022 38 15. Mocht u zich direct willen aanmelden dan kan dat middels ons aanmeldingsformulier.

Bent u een werkgever? Het is uiteraard mogelijk om een offerteaanvraag te doen. Binnen 24 ontvangt u een voorstel van Amplooi. Onze professionals bemiddelen u graag bij outplacement- en re-integratie trajecten in Hoogeveen!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.