Re-integratie in Hilversum

Wij ondersteunen u graag wanneer u re-integratie in Hilversum nodig heeft. Tijdens het uitvinden van nieuwe kansen is het fijn om hulp te krijgen van een expert. Onze mobiliteitsexperts zijn ervaren in re-integratie in Hilversum en halen tijdens deze samenwerking het beste uit u als werknemer. Samen met een mobiliteitsexpert van Amplooi kijkt u naar uw sterke punten, waarden en uw drijfveren op het gebied van uw loopbaan. Hieruit wordt een persoonlijk werknemersprofiel gemaakt die u kunt gebruiken op de arbeidsmarkt. Dit profiel bestaat onder andere uit een vernieuwd cv, motivatiebrief en uw social media presentatie.

Zoeken naar een nieuwe uitdaging met re-integratie in Hilversum

Na het vormgeven van uw profiel tijdens uw re-integratie in Hilversum, komt de volgende fase: de bemiddeling. Met het opgestelde cv en social mediaprofiel, gaat u actief op zoek naar kansen in de arbeidsmarkt. Dit houdt in dat u zoekt naar passende vacatures of mogelijke opleiding. Dit doet u niet alleen, u heeft altijd de mobiliteitsexpert die u ondersteunt. Op deze manier wordt uw re-integratie in Hilversum een beduidend succes.

Uw mogelijkheden ontdekken met Amplooi

De arbeidsmarkt is altijd in beweging, een verandering waar de mobiliteitsexpert bij stil staat. Daarom is re-integratie in Hilversum ook de ideale kans om uzelf te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren via verschillende ontwikkelingstrajecten die wij aanbieden. Zo heeft u altijd een overzichtelijk beeld van uw opties en bent u klaar om elke uitdaging in de veranderende arbeidsmarkt aan te gaan.

Bent u op zoek naar een goede steun tijdens re-integratie in Hilversum? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u verder nog vragen? Mail uw vragen naar info@amplooi.nl, of bel ons op 088-0223815.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.