Re-integratie Groningen via Amplooi: een re-integratiebureau Groningen met sterke resultaten

Ook in Groningen kunt u bij Amplooi terecht voor re-integratie. Bij re-integratie spoor 2 wordt er gekeken naar passend en vervullend werk, voor langdurig zieke werknemers. Wij ondersteunen hierin beide partijen: zowel de werkgever als de werknemer. Zo begeleiden wij de werkgever in een vaak ingewikkeld proces waar hij/zij niet alleen uit kan komen. De werknemer verdient en ontvangt een luisterend oor en de best mogelijke hulp. 80 % vindt binnen een jaar passend werk met de re-integratie in Groningen van Amplooi!

Outplacement in Groningen via Amplooi: een betrokken en gespecialiseerd outplacementbureau in Groningen

Wat houdt outplacement precies in? Bij outplacement is het vaak niet mogelijk binnen het huidige bedrijf te blijven. Wij zullen u als werknemer in een trajectbegeleiden met het vinden van een nieuw werk bij een ander bedrijf. Ook met onze outplacement in Groningen behalen wij sterke resultaten. Wij helpen over het algemeen 70 % van de werknemers binnen een half jaar aan een nieuwe baan. Dit doen wij door altijd betrokken te zijn en goed te luisteren naar beide partijen waarbij beslissingen in samenspraak worden gemaakt.

Voor ons is het vinden van een vervullende oplossing voor onze cliënten een prioriteit. Dit streven wij in alle gevallen na bij Amplooi.

Kom in contact met de experts van Amplooi: specialist in re-integratie en outplacement

Heeft u interesse gekregen in de dienstverlening van Amplooi? Twijfel niet te lang en neem direct contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 088 – 022 38 15. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om het aanmeldingsformulier in te vullen.

Werkgevers kunnen bij ons natuurlijk ook een offerte aanvragen. Zo ontvangt u binnen 24 uur al een voorstel van Amplooi. Door onze aanpak op maat brengt u de productiviteit van uw organisatie weer op peil.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.