Re-integratie Emmen via Amplooi: Begeleiding voor werkgever als werknemer

Als het aankomt op re-integratie in Emmen dan is Amplooi uw partner. Amplooi is een re-integratiebureau en biedt ondersteuning bij langdurig ziekteverzuim van een werknemer. Vaak is een werknemer niet meer in staat om het werk naar behoren uit te voeren. Hierbij helpen wij de werkgever in het zoeken naar passend werk, zodat de werknemer alsnog productief kan zijn en op een gezonde manier weer op peil gebracht wordt.

Bent u op zoek naar een re-integratiebureau in Emmen met ruime ervaring en expertise? Amplooi is u graag van dienst. Door ons begeleidingstraject lukt het vaak om in korte tijd een juiste oplossing te vinden voor zowel werknemers als werkgevers.

Outplacement in Emmen via re-integratiebureau Amplooi

Betrokkenheid. Dat is wat u kunt krijgt wanneer Amplooi uw partner is. Wij begeleiden beide partijen in verschillende aspecten van het zoeken van passend werk voor werknemers. Amplooi zorgt voor intensieve ondersteuning van de werknemer, zodat deze zo snel mogelijk een passende oplossing heeft gevonden.

Het is voor werkgevers niet altijd mogelijk om intern een oplossing te vinden. Hierbij kan een outplacementtraject de oplossing zijn. Wij zorgen ervoor dat het proces van nieuw werk vinden versneld wordt. Onze hulp zorgt ervoor dat de inzetbaarheid van de werknemer vergroot wordt.

Amplooi is een kwalitatieve dienstverlener, waarbij uw belang altijd voorop staat. Wij bieden betrokken ondersteuning voor werknemers en werkgevers bij re-integratie in Emmen. Door onze trajecten vindt 80% van de werknemers werk dat op hun situatie aansluit. Zelfs 70% van de werknemers vindt binnen een half jaar gepast werk!

Amplooi: Goede resultaten in re-integratie en outplacementtrajecten

Wilt u gebruik maken van de diensten van Amplooi? Wij zijn u graag van dienst. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 088 – 022 38 15. Het is uiteraard ook mogelijk om u direct aan te melden via ons aanmeldingsformulier. Bent u een werkgever en wilt u een offerteaanvraag doen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U ontvangt binnen 24 uur een voorstel van ons. Zo kunt u zo snel mogelijk aan re-integratie in Emmen beginnen. Wachten maakt de situatie er immers niet beter op.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.