Re-integratie Eindhoven via Amplooi: een re-integratiebureau Eindhoven met goede resultaten

Met re-integratie wordt ervoor gezorgd dat medewerkers na lang ziekteverzuim weer aan het werk gaan. Bij sprake van langdurige ziekte kan het moeilijk zijn om de voorgaande productiviteit te behalen. Vaak is dit toch nog te realiseren. Onder begeleiding van een mobiliteitsexpert kunt u zich voorbereiden om terug in de oude functie te keren of, in andere gevallen, het vinden van een nieuwe en beter vervullende functie. Hoe het ook zij: Amplooi is uw specialist op dit gebied.

Bij een re-integratietraject komt veel kijken. Werkgevers en werknemers kunnen vaak wel wat begeleiding hierbij gebruiken om alles zo effectief mogelijk te laten verlopen. Amplooi biedt deze hulp graag aan! Onze re-integratie in Eindhoven is uitermate succesvol. Zo vindt 80 % van de werknemers binnen een periode van een jaar weer een passende functie.

Outplacement Eindhoven via Amplooi: een betrokken en ervaren outplacementbureau in Eindhoven

Met een luisterend oor en betrokkenheid helpt Amplooi bij outplacement in Eindhoven. Dit betekent dat wij werknemers en werkgevers begeleiden in het outplacementtraject. Wij proberen hierbij passende functies te vinden bij andere bedrijven of te kijken naar andere oplossingen .

Wist u dat dit bij Amplooi met succes gedaan wordt? In veel gevallen heeft 70 % van de werknemers binnen een half jaar nieuw werk. Met onze betrokkenheid en expertise ondersteunen wij zowel werknemers als werkgevers. Iedereen krijgt tijdens dit traject de benodigde begeleiding om de productiviteit weer op een gezonde manier tot stand te brengen.

Kom in contact met Amplooi: specialist in re-integratie en outplacement

Heeft u interesse gekregen in onze dienstverlening? Neem dan zeker contact op. Contacteer ons via 088 – 022 38 15 of vul direct het aanmeldingsformulier in.

Wilt u als werkgever een offerte aanvragen? Dat kan uiteraard ook. Binnen 24 uur heeft u al een op maat gericht voorstel van Amplooi voor re-integratie en/of outplacement in Eindhoven. Onze professionals zullen er alles aan doen om de huidige situatie te verbeteren. Zo hoeft u niet bij de pakken neer te gaan zitten.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.