Re-integratie in Dordrecht

Wij ondersteunen u graag wanneer u re-integratie in Dordrecht nodig heeft. Tijdens het uitvinden van nieuw werk is het fijn om te kunnen samenwerken met een expert. Onze mobiliteitsexperts hebben deze ervaring en weet met welke hulp u het beste uit uzelf haalt tijdens de re-integratie in Dordrecht. Wij ondersteunen u via re-integratie in Dordrecht met het vinden van uw nieuwe kansen. Samen met een mobiliteitsexpert van Amplooi kijkt u naar uw sterke punten, waarden en uw drijfveren op het gebied van uw loopbaan. Hieruit wordt een persoonlijk profiel gemaakt die u kunt gebruiken op de arbeidsmarkt. Dit profiel bestaat onder andere uit een vernieuwd cv, motivatiebrief en uw social media presentatie.

Zoeken naar een nieuwe uitdaging met re-integratie in Dordrecht

Na het vormgeven van uw profiel in de eerste fase van de re-integratie in Dordrecht, komt de volgende fase: de bemiddeling. Met het opgestelde cv en social mediaprofiel uit de eerste fase, gaat u met hulp van de expert actief op zoek naar kansen in de arbeidsmarkt. Dit houdt in dat u zoekt naar vacatures of opleidingsmogelijkheden. Dit doet u niet alleen, er is altijd een expert die u hierbij helpt. Op deze manier wordt uw re-integratie in Dordrecht een succes.

Uw mogelijkheden ontdekken met Amplooi als re-integratiebureau in Dordrecht

De arbeidsmarkt is altijd in beweging, een verandering waar de mobiliteitsexpert ervaring mee heeft. Daarom is re-integratie in Dordrecht ook de ideale kans om nieuwe vaardigheden te leren in de ontwikkelingstrajecten te volgen die wij aanbieden. Zo heeft u altijd een duidelijk beeld van uw kansen en bent u klaar om elke uitdaging in de veranderende arbeidsmarkt aan te gaan.

Bent u op zoek naar een re-integratiebureau in Dordrecht? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u verder nog vragen? Mail uw vragen naar info@amplooi.nl, of bel ons op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.