Re-integratie in Deventer

Bent u op zoek naar een re-integratiebureau in Deventer? Amplooi biedt kwalitatieve ondersteuning om een geschikte oplossing te vinden voor langdurig zieke werknemers. Deze ondersteuning bieden wij voor zowel werknemers als werkgevers. Samen met onze mobiliteitsexperts wordt er naar de beste oplossing gezocht, waarbij nagestreefd wordt om beide partijen tevreden te stellen. Er wordt gekeken naar uw kwaliteiten om zo de beste opties te vinden. Met de begeleiding van Amplooi wordt u klaargestoomd voor de volgende stap in uw carrière! Daarom is Amplooi uw partner als het gaat om een re-integratiebureau in Deventer!

Vindt een geschikte oplossing voor uw re-integratie in Deventer

Een re-integratietraject via Amplooi verloopt altijd in twee fases. In de eerste fase wordt er vooral aandacht besteedt aan de voorbereiding op het solliciteren. In deze fase wordt er geholpen met het opstellen van een degelijk en representatief cv. Ook wordt er in samenwerking met uw Mobilteitsexpert een social-media presentatie gemaakt die gebruikt kan worden tijdens een sollicitatiegesprek. U wordt goed voorbereid op het solliciteren zelf. In de tweede fase ligt de focus op de bemiddeling. In deze fase wordt actief meegeholpen in het zoeken van geschikte vacatures die aansluiten op uw kwaliteiten. Door middel van dit traject worden er hoge resultaten behaald in het vinden van een passende oplossing bij re-integratie in Deventer!

Amplooi: Re-integratiebureau in Deventer met goede resultaten

Heeft u vragen over re-integratie in Deventer of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken middels het contactformulier op onze website. Als u deze invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. We zijn telefonisch te bereiken op het nummer 088 – 022 38 15. Uiteraard kunt u ook via email contact met ons opnemen. U kunt uw bericht naar het emailadres info@amplooi.nl sturen. Wij zorgen ervoor dat u geholpen wordt van A tot Z.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.