Re-integratie Den Haag via Amplooi: een re-integratiebureau Den Haag met goede resultaten

Wat is nu precies re-integratie? Bij onze re-integratie in Den Haag wordt er gekeken naar mogelijkheden voor werk na langdurig ziekteverzuim. Het gaat hierbij dan om passend werk voor de medewerker te vinden binnen het huidige bedrijf. Vaak is het voor werknemers en werkgevers echter lastig om te bepalen hoe zij dit het beste voor elkaar kunnen krijgen. Beide partijen missen hierbij vaak de benodigde ondersteuning, en voor zowel werknemers en werkgevers kan het traject moeizaam verlopen.

Daarom biedt Amplooi graag gericht hulp op dit gebied. Met onze expertise wordt het re-integratietraject flink versoepeld. Binnen een jaar vindt 80 % weer werk. Sterke resultaten  waar alle betrokkenen profijt uit kunnen halen.

Outplacement Den Haag via Amplooi: een betrokken en ervaren outplacementbureau in Den Haag

Ook outplacement in Den Haag is onderdeel van de werkzaamheden van Amplooi. Met outplacement zorgen wij ervoor dat er naar een functie gezocht wordt bij een ander bedrijf. Hierbij begeleiden wij werkgevers en werknemers. Deze dienstverlening is eveneens succesvol. Vaak vindt 70 % een vervullende functie binnen een half jaar.

Amplooi werkt altijd met hoge mate van betrokkenheid. Luisteren is voor ons zeer belangrijk: zo weten wij precies wat wij kunnen betekenen voor alle betrokken partijen. Doormiddel van onze werkwijze kunnen wij resultaatgericht en effectief de benodigde oplossing realiseren. Uw wensen zijn bij ons een prioriteit.

Kom in contact met Amplooi: specialist in re-integratie en outplacement

Heeft u interesse in de dienstverlening van Amplooi? Twijfel dan zeker niet en neem contact op voor re-integratie of outplacement in Den Haag. U kunt bellen naar 088 – 022 38 15. Direct het aanmeldingsformulier invullen kan uiteraard ook. Wilt u een offerte als werkgever? Dat kan natuurlijk ook. Binnen 24 uur heeft u een persoonlijk voorstel van Amplooi. De experts van Amplooi helpen u altijd snel en gericht.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.