Re-integratie in Den Bosch via Amplooi: Effectief binnen een korte periode

Op zoek naar ondersteuning bij re-integratie in Den Bosch? Amplooi biedt graag haar diensten aan. Als re-integratiebureau helpen wij werknemers, die langdurig ziek zijn geweest, om weer terug in het werkveld te komen. Deze werknemers hebben vaak moeite om weer aan het werk te gaan of om op het oude niveau te mee te draaien. Amplooi biedt ondersteuning aan werkgevers en werknemers om het re-integratietraject zo effectief mogelijk te laten verlopen. De productiviteit wordt stapsgewijs op een gezonde wijze weer op niveau gebracht.

Denkt u dat ons re-integratiebureau in Den Bosch u van nut kan zijn? Amplooi gaat geen re-integratietraject uit de weg en we behalen tevens goede resultaten. Aan de hand van onze coaching lukt het vaak om een effectieve oplossing in korte tijd te vinden.

Re-integratiebureau Amplooi voor uw outplacement in Den Bosch

Het re-integratietraject loopt met hoge mate betrokkenheid van Amplooi. Wij bieden ondersteuning en coaching aan voor zowel werknemers als werkgevers. Amplooi biedt een luisterend oor aan beide partijen om een structureel plan van aanpak te vormen en zo tot een oplossing te komen.

Het is door omstandigheden niet altijd mogelijk om tot een oplossing binnen het huidige bedrijf te komen. Hierbij wordt gekeken of outplacement een geschiktere oplossing is. Door de werknemer coaching te geven in verschillende aspecten van solliciteren, wordt de kans aanzienlijk vergroot op het vinden van gepast werk bij een ander bedrijf.

Uw belang is ons belang bij re-integratiebureau Amplooi. Zowel werkgevers als werknemers kunnen terecht bij ons. Wij bieden kwalitatieve en betrokken ondersteuning. Bij een re-integratietraject ondersteund door Amplooi, vindt 80% van de werknemers van gepast werk bij het huidige bedrijf. 70% vindt werk bij een ander bedrijf binnen een half jaar via ons outplacementtraject.

Amplooi: kwalitatieve diensten in re-integratie en outplacement

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Amplooi als het gaat om re-integratie? Neem graag contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 088 – 022 38 15. U kunt zich ook aanmelden door ons aanmeldingsformulier in te vullen. U ontvangt dan een mooi voorstel van ons. Al binnen 24 uur!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.