Re-integratie Breda: Amplooi begeleidt en ondersteunt

Bij Amplooi, ons re-integratiebureau in Breda, weten wij goed hoe zwaar een re-integratietraject kan zijn. Ons specialisme ligt dan ook op dit gebied. Wij weten waar wij het over hebben, wij weten van aanpakken. Amplooi is hét re-integratiebureau in Breda waar u op kunt rekenen. Wij werken volgens bepaalde kernwaarden en hechten veel waarde aan passende trajecten. Heeft u re-integratiehulp nodig in Breda? Aarzel dan niet om met ons aan de slag te gaan. Wij zorgen niet alleen voor goede re-integratie, maar vaak zelfs voor ‘lifetime employability’.

Re-integratiebureau Breda met het juiste netwerk

Een degelijk en ondersteunend netwerk is belangrijk binnen re-integratietrajecten. Hier focussen wij ons op en hiermee helpen wij u ook. Of u nu werknemer of werkgever bent: een goed netwerk is goud waard. Zelf vinden wij dit ook belangrijk. Dat betekent dat wij goed contact onderhouden met verschillende partijen. Denk aan organisaties als het UWV, de gemeente Breda en verschillende bedrijven. Onder andere hierdoor lukt het ons vaak re-integratie tot een succesvol einde te brengen. Voor werknemers én werkgevers!

Met mobilisering en bemiddeling bereiken wij vaak ‘lifetime employability’ met re-integratie

Mobilisering is belangrijk bij re-integratie. Wij vinden dat de mobiliteitsfase niet kan ontbreken bij re-integratie. Maar wat houdt het precies in? Kort gezegd brengen wij de betrokkene in beweging. Met testen, assessments en coaching gesprekken streven wij beweging na in de loopbaan van de betrokkene. Ook achten wij bemiddeling van hoog belang. Met de juiste bemiddeling tussen werkgever en werknemer (en andere partijen) creëren wij duidelijkheid. Het gesprek wordt met onze hulp op gang gebracht. Alles om te zorgen voor duurzame arbeid na het re-integratietraject.

Ga van start met re-integratie in Breda van Amplooi

Bent u werknemer of werkgever? Heeft u behoefte aan een ervaren re-integratiebureau in Breda? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier, mail ons op info@amplooi.nl of bel ons op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.