Goede resultaten bij re-integratie in Assen via Amplooi

Met re-integratie in Assen helpt Amplooi uw graag. Re-integratiebureau Amplooi helpt om werknemers die langdurig ziek zijn geweest weer verder te gaan in zijn of haar carrière. Een werknemer die langdurig ziek is geweest kan vaak zijn of haar oude functie niet meer naar behoren vervullen. Wij bieden ondersteuning aan de werkgever in het zoeken naar werk dat bij de werknemer past. Op deze manier wordt de productiviteit op een gezonde manier weer op niveau gebracht.

Kunt u de ondersteuning gebruiken van een re-integratiebureau in Assen? Amplooi helpt u door u in het re-integratietraject te begeleiden. Middels ons begeleiding lukt het meestal om in korte periode een geschikte oplossing te vinden voor beide partijen.

Outplacement in Assen met behulp van Amplooi

Amplooi is als partner erg betrokken gedurende het hele re-integratietraject. Bij zowel werknemers als werkgevers bieden wij ondersteuning aan om zo snel en effectief mogelijk een passende oplossing te vinden. Er wordt ondersteuning aan de werknemer geboden door samen met onze mobiliteitsexpert en/of betrokken arbeidsmakelaar naar bijvoorbeeld vacatures te zoeken en kansen te creëren.

Soms is het helaas niet mogelijk om een oplossing binnen het huidige bedrijf te vinden. Een outplacementtraject biedt hierbij uitkomst. Met de hulp van Amplooi zal het proces van nieuw werk voor de werknemer vinden versnellen. Door begeleiding te bieden aan de werknemer zal zijn of haar kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot worden.

Re-integratiebureau Amplooi biedt kwalitatieve diensten aan. Uw belang is onze prioriteit. Wij bieden bemiddeling aan voor zowel werkgevers als werknemers. Een leuk gegeven; 80% van de werknemers vindt passend werk middels ons traject. Bij 70% wordt er al binnen een half jaar werk gevonden via outplacement!

Neem contact op met Amplooi voor ondersteuning bij re-integratie en outplacement

Denkt u dat onze diensten u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 088 – 022 38 15. Mocht u al voldoende overtuigd zijn, u kunt zich ook direct aanmelden door ons aanmeldingsformulier in te vullen. Wij sturen u een passend voorstel toe binnen een dag.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.