Re-integratie in Arnhem

Zoekt u begeleiding voor re-integratie in Arnhem? Amplooi is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning bij een re-integratie traject. Wij helpen zowel werknemer als werkgever met onze diensten. Re-integratiebureau Amplooi werkt met mobiliteitsexperts. Deze helpen om langdurig zieke werknemers weer aan het werk te krijgen. Door samen te kijken naar geschikte mogelijkheden en hier structureel aan te werken, wordt er voordeel behaald waar de werknemer echt wat aan heeft. Wij zorgen er daarom ook weer snel voor dat u aan de slag kan gaan en daarom is Amplooi uw nummer één partner als het gaat om re-intergratie in Arnhem.

Ontdek de mogelijkheden bij re-integratie in Arnhem

Bij Amplooi wordt in samenspraak een re-integratietraject opgesteld. Dit traject bestaat altijd uit twee fases. Als eerst wordt er samen met de mobiliteitsexpert gekeken naar welke kwaliteiten u bezit. Door aandacht hieraan te besteden wordt u voorbereid om effectief de arbeidsmarkt toe te treden, waarbij u goed weet wat u te bieden heeft. Onderdeel van deze fase is ook het opstellen van een goed en representatief cv en een social-media presentatie. Ook hier helpt de mobiliteitsexpert u mee. De tweede fase draait om bemiddeling. Denk hierbij aan begeleiding in het vinden van geschikte vacatures en het daadwerkelijk solliciteren hierop. Door intensieve begeleiding in beide fases te bieden, zorgt Amplooi voor goede resultaten bij re-integratie in Arnhem! 

Re-integratie in Arnhem met Amplooi

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of heeft u vragen omtrent re-integratie in Arnhem? Twijfel dan niet om contact op te nemen. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen op onze website. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar door te bellen naar 088 – 022 38 15. Mailt u liever? U kunt ons altijd via de mail bereiken: info@amplooi.nl voor al uw vragen. Of vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.