Re-integratie in Amersfoort

Wanneer u vast komt te zitten in uw loopbaan kunt u bij ons re-integratiebureau in Amersfoort terecht. Via een re-integratietraject in Amersfoort helpt een Mobiliteitsexpert jou om jouw carrière een (nieuwe) richting te geven. Amplooi staat u graag terzijde tijdens deze emotionele tijd en helpt u graag met de keuzes die u moet maken om te re-integreren in Amersfoort. Dankzij de jarenlange ervaring van onze Mobiliteitsexperts, kunnen ze u uitstekend begeleiden. Op deze manier haalt u het beste uit uzelf en kunt u weer nieuwe ervaringen opdoen.

Uw carrière vorm geven met een re-integratietraject

Amplooi, het re-integratiebureau in Amersfoort, begeleidt u tijdens een re-integratietraject in Amersfoort in twee fasen naar nieuwe mogelijkheden. In de eerste fase gaat u samen met de Mobiliteitsexpert aan de slag met de mobilisering richting arbeidsmarkt. Door uw wensen en behoeften te ontdekken, bekijkt u samen met de Mobiliteitsexpert wat uw opties in de arbeidsmarkt zijn. Hierna stelt u een duidelijk cv samen en werken we aan een sterk (social media) profiel. Hiermee maakt u het beste kans op een leuke baan. Vervolgens begint de tweede fase. Hierbij gaat u, deels zelfstandig en deels samen met de Mobiliteitsexpert, actief de arbeidsmarkt benaderen. U wordt in deze stap geholpen met onder andere het vinden van vacatures, het schrijven van motivatiebrieven en het voorbereiden op sollicitaties. Op deze manier bent u perfect voorbereid voor uw re-integratie in Amersfoort en om de volgende stap in uw carrière te maken.

Met Amplooi opzoek naar nieuwe mogelijkheden

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Dankzij economische voor- en tegenslagen en nieuwe technologieën, kunnen grote veranderingen in het bedrijfsleven plaatsvinden. Voor uw carrière kan dit een grote impact hebben. Daarom biedt Amplooi, het re-integratiebureau in Amersfoort, verschillende trainingen aan om uzelf te ontwikkelen. Op deze manier leert u uzelf het beste kennen en bent u voorbereid op de grote veranderingen in de arbeidsmarkt. Wij ondersteunen u tijdens het gehele traject. Wilt u meer informatie over re-integratie in Amersfoort of onze overige diensten? Neem dan contact met ons op en/of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook kunt u voor meer informatie mailen naar info@amplooi.nl of bellen op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.