Re-integratie Almere met Amplooi: Begeleiding met resultaten

Bent u op zoek naar begeleiding? Wij helpen u graag met re-integratie in Almere. Amplooi heeft ruime ervaring en boekt goede resultaten in het helpen zoeken naar passend werk voor mensen die langdurig ziek zijn geweest. Re-integratie kan een moeizaam proces zijn.

Amplooi is uw re-integratiebureau in Almere voor een structurele aanpak van de verschillende aspecten van een re-integratietraject voor zowel werknemer als werkgever. Bij de ondersteuning zijn we intensief betrokken om zo het beste resultaat te boeken. Door ook de werkgever te begeleiden in het vinden van passend werk, wordt de productiviteit van de werknemer op een gezonde manier weer op peil gebracht. Wij gaan altijd voor het beste resultaat, of dit nu binnen of buiten het huidige bedrijf is.

Outplacement Almere met hulp van Amplooi

Amplooi is niet alleen een re-integratiebureau in Almere, maar helpt ook u ook bij outplacement. Hierbij wordt er begeleiding geboden in het outplacementtraject. Beide partijen genieten tijdens dit traject van onze ondersteuning. Het doel hiervan is om het proces voor beide partijen zo soepel mogelijk te laten verlopen en met positief resultaat af te ronden. Het is uiteraard een mooi resultaat om voor de werknemer een passende functie bij een ander bedrijf te vinden. Mocht dit niet lukken dan wordt er gekeken naar eventueel andere gunstige oplossingen.

Amplooi boekt op het gebied van re-integratie in Almere goede resultaten. Wist u dat 80% van de werknemers passend werk vindt? En dat dat 70% van de werknemers gepast werk binnen een half jaar vindt? Door onze ervaring, kennis en contacten kunnen wij efficiëntie bieden in wat vaak een inefficiënt proces is.

Neem contact op met Amplooi voor kwalitatieve ondersteuning

Denkt u dat de diensten van Amplooi u een uitkomst bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Bij een moeizame situatie geldt: hoe eerder hoe beter. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 088 – 022 38 15. Het is ook mogelijk om meteen ons aanmeldingsformulier in te vullen op de website.

Voor werkgevers is het mogelijk om een offerteaanvraag te doen. U ontvangt een passend voorstel van Amplooi binnen 24 uur. Onze experts helpen u graag in het ondersteunen en begeleiden van outplacement en re-integratie in Almere!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.