Re-integratiebureau in Alkmaar

Wij ondersteunen u graag wanneer u re-integratie in Alkmaar nodig heeft. Tijdens het uitvinden van nieuw werk is het fijn om te kunnen samenwerken met een Mobiliteitsexpert die ervaring heeft en weet waar hij of zij u het beste mee kan helpen. Zo wordt u goed begeleid en kunt u met vragen en dergelijke altijd bij ons terecht. Wij ondersteunen uw re-integratie in Alkmaar via een re-integratietraject bij ons re-integratiebureau in Alkmaar met het vinden van uw nieuwe werk. Samen met een Mobiliteitsexpert van Amplooi kijkt u naar uw sterke punten, waarden en uw drijfveren op het gebied van uw carrière. Hieruit wordt een (media) profiel gemaakt die u als persoon sterker maakt op de arbeidsmarkt. Dit profiel bestaat onder andere uit een goed cv, motivatiebrief en uw social media presentatie. Zo wordt u het beste voorbereid op uw re-integratie in Alkmaar.

Zoeken naar een nieuwe uitdaging met re-integratie in Alkmaar

Na het vormgeven van uw profiel in de eerste fase van uw re-integratietraject bij ons re-integratiebureau in Alkmaar, komt de volgende fase: de bemiddeling. Met het opgestelde cv en social mediaprofiel uit deze eerste fase, gaat u met hulp van de Mobilteitsexpert actief de arbeidsmarkt op. Dit betekend dat u hulp krijgt bij het vinden van vacatures en het voorbereiden op de sollicitatie. Op deze manier wordt uw re-integratietraject een succes. Zo kunt u gauw weer aan de slag en doen wat u echt leuk vindt om te doen.

Uw mogelijkheden ontdekken tijdens een re-integratietraject

De arbeidsmarkt is altijd in beweging, een verandering waar de Mobiliteitsexpert ervaring mee heeft. Daarom is een re-integratietraject in Alkmaar ook de ideale kans om nieuwe vaardigheden te leren, ervaringen op te doen en ontwikkelingstrajecten te volgen die wij aanbieden. Zo heeft u altijd een duidelijk beeld van uw kansen en bent u klaar om elke uitdaging in de veranderende arbeidsmarkt aan te gaan.

Bent u op zoek naar re-integratie in Alkmaar? Neem dan contact met ons re-integratiebureau in Alkmaar op. Vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u verder nog vragen? Mail uw vragen naar info@amplooi.nl, of bel ons op 088 – 022 38 15

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.