Re-integratie is deskundige ondersteuning bij het zoeken naar een nieuwe baan.
Heeft u een uitkering (WW, WIA, WAO, Wajong, ZW WWB, etc.) en krijgt u van het UWV of uw Verzekeringsmaatschappij een budget om begeleid te worden naar werk, dan kunt u bij ons vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen met een coach bij u in de buurt.

Iedere werkzoekende heeft een andere vorm van begeleiding nodig. U kunt zelf aangeven wat u wilt.

Dit doen wij in ieder geval voor u:

 • u heeft eerst een kennismakingsgesprek met ons waarin u bepaalt of het klikt met de coach.   
 • wij helpen u bij het opstellen van het plan van aanpak voor UWV, Gemeente en of Verzekeraar.  
 • u krijgt persoonlijke en individuele begeleiding met 1 gesprekpartner voor het gehele traject.  
 • wij beschikken over een groot aantal lokale kantoren, er is dus altijd wel een vestiging bij u in de buurt.  
 • wij helpen u een (nieuwe) richting in werk te formuleren door middel van assessments (beroepskeuze test).  
 • wij helpen u bij het solliciteren: indien nodig bij het opstellen van brieven en het maken van een CV (als u geen computer heeft dan doen wij dat voor u)  
 • wij zoeken met u mee naar vacatures en regelen gesprekken bij werkgevers.  
 • wij maken daarbij gebruik van ons eigen netwerk en zetten onze back-office  in om werkgevers te benaderen.  
 • wij coachen u in het proces en trainen u daar waar nodig in bijvoorbeeld gesprekstechnieken en sollicitatievaardigheden.  
 • wij hebben geduld en steunen u als het even tegenzit.  
 • wij zijn betrokken, uw doel is ons doel!

Waar bestaat een re-integratie traject uit?

Een re-integratie traject duurt meestal een jaar. Korter kan ook. Trajecten van 6 maanden worden soms ook afgesproken of als de verwachting is dat het langer gaat duren tot 1,5 jaar.

Lees verder
Een traject kent over het algemeen drie fasen, verdeeld over de afgesproken periode.

1. Verkennen = elkaar leren kennen, maar vooral ook het zoekprofiel vaststellen.

Welke functie in welke branche wenst u en hoe groot is de kans dat u die baan ook gaat krijgen. Sommige mensen weten dat zelf al heel goed en andere helpen wij uitgebreid en intensief om die vragen te beantwoorden. Een assessment kan daarbij helpen. Wij bieden deze aan in het traject. U mag zelf ook een assessment van uw keuze voorstellen.

In de fase van verkennen zit ook de voorbereiding om de arbeidsmarkt te benaderen. Een CV dat past bij de gemaakte keuzes wordt opgesteld. Indien nodig trainen wij u in het houden van sollicitatiegesprekken.

2. Zoeken van de baan.

In deze fase helpen wij u actief bij het benaderen van de arbeidsmarkt. Wij zoeken met u mee naar vacatures. Wij zetten onder andere ons netwerk daarvoor in en wij maken gebruik van onze eigen jobhunters in onze backoffice om werkgevers te benaderen.

3. Nazorg.

Als u eenmaal start in uw nieuwe baan is het fijn als u nog met ons kunt klankborden over uw ervaringen. Veel cliënten starten in een andere functie dan waar zij ervaring in hadden, vaak ook in een voor hen nieuwe branche. Het is fijn om dan nog met uw vertrouwde coach te kunnen praten en advies te krijgen over hoe met nieuwe situaties om te gaan.

Hoe werken wij

Uw persoonlijke coach werkt vanuit een van onze vestigingen bij u in de buurt. U kunt uw coach dagelijks bereiken tijdens kantooruren via hun mobiele telefoon, sms, fax, email of internet.  Met uw coach heeft u om de week een persoonlijk gesprek.  Uw coach zal tussen de afspraken door telefonisch of via de mail met u afstemmen omtrent gevonden vacatures, opstellen van sollicitatiebrieven, reacties e.d. Afspraken voorafgaand aan sollicitatiegesprekken worden zo gepland dat u goed voorbereid uw gesprek kunt voeren.

BackOffice

Onze jobhunter zoekt naar vacatures en werkgevers die geschikt zijn voor u onder andere via internet. De jobhunter benadert daarnaast werkgevers rechtstreeks door middel van belacties op zoek naar specifieke vacatures voor u.

Waar werken wij

Wij beschikken een groot aantal lokale kantoren in Nederland, er is dus altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Klik hier voor een overzicht van onze vestigingen.

De kosten

Wij kosten u niets. U bepaalt welke dienstverlening u wilt van welk re-integratie -bedrijf, het UWV, uw Gemeente of uw Verzekeringsmaatschappij betaalt de kosten binnen het beschikbaar gestelde budget.

Meer informatie?

Wilt u meer weten neem dan contact op met onze servicedesk op telefoonnummer 088 – 0223815 . Wij hebben meer dan 33 lokale kantoren verspreid door heel Nederland er is dus altijd een vestiging bij u in de buurt. Een overzicht van onze vestigingen vind u op deze pagina.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
duurzame inzetbaarheid
Download onze whitpaper