Amplooi: uw Outplacementbureau in Rotterdam

Amplooi is een Outplacementbureau in Rotterdam die u graag ter zijde staat in deze moeilijke tijd met lastige keuzes en nieuwe opties. Door u te ondersteunen in de zoektocht naar de volgende stap in uw carrière, kan Amplooi u iets verlichten in deze tijd. Wij vinden het belangrijk dat u tijdens Outplacement in Rotterdam niet denkt opnieuw te beginnen in uw loopbaan, maar juist uw loopbaan een nieuwe kant op kan sturen. U kunt op ons rekenen voor uw ontwikkeling als werknemer, waarbij u in samenwerking met een ervaren Mobiliteitsexpert van Amplooi (ons Outplacementbureau in Rotterdam) een effectieve zoektocht start naar nieuwe uitdagingen tijdens Outplacement in Rotterdam.

Zoeken naar een nieuwe uitdaging met Outplacement in Rotterdam

Met Amplooi als uw Outplacementbureau in Rotterdam ondersteunen wij in twee fases in uw zoektocht naar nieuwe mogelijkheden. In de eerste fase gaat u samen met een Mobiliteitsexpert op zoek naar uw kwaliteiten als werknemer en wat u een (potentiële) werkgever te bieden heeft. Zo helpt de Mobiliteitsexpert u bijvoorbeeld bij het opstellen van een overzichtelijk cv en een herziene sociale media presentatie.

In de tweede fase bij Outplacement in Rotterdam, draait het om de arbeidsmarkt en de kansen die u daar heeft. U werkt aan uw sollicitatievaardigheden en gaat zelfstandig, maar ook in samenwerking met uw mobiliteitsexpert van het Outplacementbureau in Rotterdam, op zoek naar kansen (zoals vacatures of opleidingen) die mogelijk zijn en binnen uw wensen passen. Daarnaast gaat u ook aan de slag met andere concrete sollicitatieactiviteiten, zoals het opstellen van motivatiebrieven of het oefenen van sollicitatiegesprekken tijdens Outplacement in Rotterdam. Op deze manier bent u geheel voorbereid op de nieuwe stappen in uw carrière. Met Amplooi als uw Outplacementbureau in Rotterdam, proberen we u in alle gemakken te voorzien op het gebied van Outplacement in Rotterdam en halen we het beste eruit.

Uw mogelijkheden ontdekken met Outplacement in Rotterdam

De Mobiliteitsexpert heeft ervaring en kent de arbeidsmarkt in Rotterdam het beste. Daarom weet deze expert in Outplacement in Rotterdam dat de arbeidsmarkt altijd in beweging is. Het is tijdens een traject Outplacement in Rotterdam ook mogelijk om ontwikkelingstrajecten te volgen die Amplooi aanbiedt, om zo op deze veranderlijke arbeidsmarkt in te spelen.

Bent u op zoek naar een Outplacementbureau in Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u verder nog vragen? Mail uw vragen naar info@amplooi.nl, of bel ons op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.