Outplacement in Nijmegen

Een reorganisatie, arbeidsconflict of re-integratie na ziekte, vaak is de reden voor Outplacement in Nijmegen niet tweezijdig. Zowel werknemer als werkgever hebben baat bij een Outplacementbureau in Nijmegen. Zo heeft een werknemer grotere kansen op een nieuwe baan of een gepaste opleiding en toont een werkgever goed werkgeverschap. Amplooi is voor beide partijen een goed Outplacementbureau in Nijmegen.

 

Outplacement in Nijmegen: De mobiliseringsfase

Voor het traject bij ons Outplacementbureau in Nijmegen begint, vindt een vrijblijvende kennismaking tussen u en de Mobiliteitsexpert plaats. Als u na deze kennismaking kiest voor ons Outplacementbureau in Nijmegen, volgt een intakegesprek waarbij uw wensen en behoeften duidelijk worden. U werkt samen met de Mobiliteitsexpert aan een stappenplan om uw carrière te vervolgen. Om zo snel mogelijk een nieuwe en passende oplossing te vinden voor u, zullen allereerst coachingsgesprekken plaatsvinden tijdens Outplacement in Nijmegen. Deze helpen u het verlies van uw huidige werkgever te accepteren en leiden tot meer inzichten in de mogelijkheden die er zijn. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende ontwikkelingsmogelijkheden om zichtbaar te krijgen waar uw vaardigheden en kansen liggen en/of deelnemen aan verschillende trainingen op het gebied van het presenteren van uzelf: met een sollicitatiebrief, een cv, een online profiel of tijdens netwerkbijeenkomsten. Alle mogelijkheden worden met de Mobiliteitsexpert van ons Outplacementbureau in Nijmegen tijdens Outplacement in Nijmegen onderzocht.

 

Outplacement in Nijmegen: De bemiddelingsfase

Na afronding van de mobiliseringsfase bij ons Outplacementbureau in Nijmegen, zal de Mobiliteitsexpert u ondersteunen bij het zoeken naar een nieuwe mogelijkheid. De arbeidsmarkt is altijd in beweging en het is niet altijd gemakkelijk om passende vacatures of de juiste opleidingsmogelijkheden te vinden. Naast het zoeken naar nieuwe uitdagingen, zal u in deze fase van Outplacement in Nijmegen ook samen met de Mobiliteitsexpert oefenen in het voeren van sollicitatiegesprekken. Als een bedrijf u na een succesvolle sollicitatie aanneemt, dan kan de Mobiliteitsexpert u eventueel adviseren bij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden. In ons Outplacementbureau in Nijmegen vindt u de juiste partner op het gebied van Outplacement in Nijmegen.

Wilt u meer weten over ons Outplacementbureau in Nijmegen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Amplooi via het contactformulier. Mailen kan naar info@amplooi.nl of bellen met 088 – 022 38 15 mag natuurlijk ook.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.