Outplacement in Maastricht

Vaak is de reden voor Outplacement in Maastricht niet positief of gewenst vanuit zowel werkgever als werknemer. Zowel werknemer als werkgever hebben baat bij een goede afsluiting van de overeenkomst. Ons outplacementbureau in Maastricht helpt u hier graag bij. Hiermee heeft een werknemer grotere kansen op een nieuwe baan of een gepaste opleiding na zijn of haar huidige functie en stelt de werkgever zich als een goede werkgever op. Voor beide partijen is Amplooi het juiste Outplacementbureau in Maastricht.

 

Outplacement in Maastricht: De mobiliseringsfase

Voor er een traject bij ons Outplacementbureau in Maastricht begint, is er een vrijblijvende kennismaking tussen u en de Mobiliteitsexpert voor uw Outplacement in Maastricht. Als u deze kennismaking prettig ervaart en kiest voor ons Outplacementbureau in Maastricht, volgt een gesprek met een Mobiliteitsexpert waarbij duidelijk wordt wat uw persoonlijke doelen van dit Outplacementtraject worden. U werkt samen met de Mobiliteitsexpert aan een actieplan om uw loopbaan positief voort te zetten.

Tijdens de Outplacement in Maastricht vinden er gesprekken plaats tussen u en de Mobiliteitsexpert om de eerste stappen vanuit uw actieplan uit te voeren. Deze gesprekken helpen u tevens met het accepteren van het verlies van uw huidige werk en leiden tot (nieuwe) inzichten in de mogelijkheden die er voor u zijn. Amplooi biedt u tijdens Outplacement in Maastricht verschillende ontwikkelingsmogelijkheden aan om uzelf te ontwikkelen in vaardigheden en/of kunt u deelnemen aan verschillende trainingen op het gebied van het presenteren van uzelf. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een sollicitatiebrief, een cv, een online profiel of tijdens netwerkbijeenkomsten. Alle mogelijkheden worden met de Mobiliteitsexpert van ons Outplacementbureau in Maastricht tijdens Outplacement in Maastricht met u besproken.

 

Outplacement in Maastricht: De bemiddelingsfase

De arbeidsmarkt is altijd in beweging en het is niet altijd gemakkelijk om zelfstandig een nieuwe stap te nemen. Naast het zoeken naar nieuwe kansen, zal u in de tweede fase van Outplacement in Maastricht ook samen met de Mobiliteitsexpert oefenen in bijvoorbeeld het voeren van sollicitatiegesprekken. Als een bedrijf u aanneemt, dan kan de Mobiliteitsexpert u (mocht dit wenselijk zijn) adviseren bij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden. Bij ons Outplacementbureau in Maastricht vindt u de juiste partner op het gebied van Outplacement in Maastricht.

Wilt u meer weten over ons Outplacementbureau in Maastricht of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Amplooi via het contactformulier. Mailen kan naar info@amplooi.nl of bellen met 088 – 022 38 15 mag natuurlijk ook.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.