Outplacement in Leiden

Amplooi is uw outplacementbureau in Leiden, waarbij u als werknemer vooropgezet wordt. Een reorganisatie, arbeidsconflict of re-integratie na ziekte, het kunnen allemaal redenen zijn waardoor u noodgedwongen iets anders moet zoeken. Als werknemer zijn uw kansen, met Amplooi als uw outplacementbureau in Leiden, op de arbeidsmarkt hoger en zijn uw kansen op nieuw werk groter. U kunt op ons rekenen voor uw ontwikkeling als werknemer, waarbij u in samenwerking met een ervaren Mobiliteitsexpert van Amplooi (ons outplacementbureau in Leiden) een effectieve zoektocht start naar nieuwe uitdagingen tijdens outplacement in Leiden.

Outplacement in Leiden: de mobiliseringsfase

Via ons outplacementbureau in Leiden werkt u in twee fases naar nieuwe mogelijkheden. De eerste fase start met een intakegesprek waarbij uw ervaringen, uw opties en natuurlijk uw dromen in kaart worden gebracht. Hieruit volgt een rapportage met een concreet plan van aanpak. Tijdens deze eerste fase van outplacement in Leiden heeft u veel gesprekken met de Mobiliteitsexpert. Deze gesprekken leiden tot de acceptatie van het verlies van uw huidige functie, geeft u motivatie voor de toekomst, maar ook meer zelfkennis. Via verschillende assessments krijgt u meer inzicht in wat u kunt en vooral: wat u wilt. Daarnaast kunt u deelnemen aan verschillende trainingen op het gebied van het presenteren van u als werknemer. De Mobiliteitsexpert helpt u met het opstellen van een nieuw opgemaakt cv, een online profiel, een sollicitatiebrief en helpt u bij het voorbereiden voor opleidingen/cursussen.

Outplacement in Leiden: de bemiddelingsfase

In deze tweede fase zal de Mobiliteitsexpert u begeleiden bij het zoeken naar een nieuwe optie (baan of andere mogelijkheid) die voldoet aan uw mogelijkheden en uw wensen. De arbeidsmarkt is altijd in ontwikkeling en het is niet altijd eenvoudig om in de goede hoek te zoeken. Naast het vinden van passende vacatures of opleidingen/cursussen en bemiddeling tussen u en potentiële werkgevers, zal de Mobiliteitsexpert van ons outplacementbureau in Leiden ook helpen met het oefenen van sollicitatiegesprekken of helpen bij het inschrijven.  Bij Amplooi vindt u waar u recht op heeft: Een betrouwbaar outplacementbureau in Leiden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor outplacement in Leiden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons? Neem dan contact op met Amplooi via het contactformulier op onze website, mail naar info@amplooi.nl of bel ons op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.