Outplacement in Leeuwarden

Een reorganisatie, arbeidsconflict of re-integratie na ziekte, allemaal redenen waardoor u noodgedwongen naar een andere optie in uw loopbaan moet zoeken. Amplooi is een outplacementbureau in Leeuwarden, waar zowel de werknemer als de werkgever geholpen worden. Als werknemer zijn uw kansen, met Amplooi als uw outplacementbureau in Leeuwarden, op de arbeidsmarkt hoger en zijn uw kansen op nieuw werk groter. Een werkgever toont met outplacement in Leeuwarden goed werkgeverschap richting de werknemer. Daarom helpt Amplooi zowel werknemer als werkgever graag met uw outplacement in Leeuwarden.

Outplacement in Leeuwarden: de mobiliseringsfase

Via ons outplacementbureau in Leeuwarden werken onze coaches in twee fasen: een mobiliseringsfase en bemiddelingsfase. Deze eerste fase start met een intakegesprek waarbij uw vaardigheden, uw mogelijkheden en natuurlijk uw wensen in kaart worden gebracht. Hieruit volgt een rapportage met een concreet plan van aanpak. Tijdens deze eerste fase heeft u veel gesprekken met uw coach. De coacht helpt u met het accepteren van het verlies van uw oude baan. De gesprekken leiden ook tot meer zelfkennis. Via verschillende assessments krijgt u meer inzicht in wat u wilt en kunt. Daarnaast kunt u deelnemen aan verschillende trainingen op het gebied van het presenteren van uzelf. De coach helpt u dan weer met het opstellen van een net CV, een online profiel en/of een sollicitatiebrief. Ook het onderzoeken van eventuele bij- of omscholingsmogelijkheden hoort in deze fase bij ons outplacementbureau in Leeuwarden. Een volledig proces die u samen met Amplooi doormaakt!

Outplacement in Leeuwarden: de bemiddelingsfase

In deze tweede fase zal de coach u begeleiden bij het zoeken naar een nieuwe optie (baan of andere mogelijkheid) die voldoet aan uw wensen. De arbeidsmarkt is altijd in ontwikkeling en het is niet altijd eenvoudig om de juiste vacatures te vinden. Naast het vinden van passende vacatures en bemiddeling tussen u en potentiƫle werkgevers, zal de coach van ons outplacementbureau in Leeuwarden ook helpen met het oefenen van sollicitatiegesprekken. In Amplooi vindt u waar u recht op heeft: Een betrouwbaar outplacementbureau in Leeuwarden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor outplacement in Leeuwarden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Amplooi via het contactformulier op onze website. Mailen kan naar info@amplooi.nl of bel ons op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.