Outplacement in Hoogeveen

Wij ondersteunen u graag wanneer u Outplacement in Hoogeveen nodig heeft. Tijdens het zoeken naar andere mogelijkheden is het fijn om te kunnen sparren met een expert die de weg naar een nieuwe kans helpt uitstippelen. Wij ondersteunen u via Outplacement in Hoogeveen met het vinden van een nieuwe uitdaging die past bij uw wensen en mogelijkheden. Samen met een expert van Amplooi kijkt u naar uw sterke punten, drijfveren en uw opties op de arbeidsmarkt. Hieruit komt een sterk profiel welke uw kansen op de arbeidsmarkt versterken. De expert helpt u tevens met het opstellen van een goed cv, motivatiebrief en uw social media presentatie.

Zoeken naar een nieuwe uitdaging na outplacement in Hoogeveen

Na het vormgeven van uw profiel in fase één, komt de volgende fase: de bemiddeling. U zoekt zowel zelfstandig, maar ook samen met de expert, naar geschikte vacatures. De sollicitatiebrieven die u opstelt tijdens outplacement in Hoogeveen, kunt u laten checken door de expert. Dit levert een sterke introductie op naar de potentiële werkgever. Hiermee vergroot u de kans op een uitnodiging voor een gesprek. Ook is de expert de geschikte persoon om mee te sparren in de aanloop naar de sollicitaties en helpt de expert met het vinden van vacatures en het reageren hierop. Op deze manier wordt uw Outplacement in Hoogeveen een succes voor u.

Een nieuwe baan vinden tijdens de periode van outplacement in Hoogeveen

De arbeidsmarkt is altijd in beweging, een verandering waar de expert rekening mee houdt. Daarom is Outplacement in Hoogeveen ook de ideale kans om nieuwe vaardigheden te leren en ontwikkelingstrajecten te volgen die wij aanbieden. Zo weet u altijd wat u als werknemer aan een potentiele werkgever te bieden heeft en bent u klaar om elke uitdaging in de arbeidsmarkt aan te gaan.

Bent u op zoek naar hulp voor outplacement in Hoogeveen? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u verder nog vragen? Mail uw vragen naar info@amplooi.nl, of bel ons op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.