Outplacement in Heerenveen

Wij ondersteunen u graag wanneer u outplacement in Heerenveen nodig heeft. Tijdens het zoeken naar ander werk is het fijn om te kunnen sparren met een expert die u bijstaat bij het zoeken naar nieuwe opties in de arbeidsmarkt. Wij ondersteunen u via ons outplacementbureau in Heerenveen met het vinden van een nieuwe uitdaging die past bij uw kansen. Samen met een expert van Amplooi kijkt u naar uw vaardigheden, uw motivatieredenen en uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Hieruit komt een sterk persoonlijk werknemersprofiel. Dit profiel laat u opvallen bij potentiële nieuwe werkgevers. De expert helpt u ook met het opstellen van een goed cv, motivatiebrief en uw social media presentatie.

Zoeken naar een nieuwe uitdaging na outplacement in Heerenveen

Na het vormgeven van uw profiel in eerste fase, komt de 2e fase aanbod: de bemiddeling naar nieuwe kansen. U zoekt naar geschikte vacatures, zowel zelfstandig als samen met uw expert van het outplacementbureau in Heerenveen. De sollicitatiebrieven die u samen met de expert opstelt voor gevonden vacatures, levert een sterke introductie op naar de potentiële werkgever. Hiermee vergroot u de kans op voor een geslaagde sollicitatie. Ook kunt u met de expert van het outplacementbureau in Heerenveen sparren in de aanloop naar de sollicitaties. Op deze manier wordt uw outplacement in Heerenveen een succes voor u.

Een nieuwe baan vinden met een outplacementbureau in Heerenveen

De arbeidsmarkt is altijd in verandering. Hier houdt de expert rekening mee tijdens uw outplacement in Heerenveen. Daarom is outplacement in Heerenveen ook de ideale kans om nieuwe vaardigheden te leren en ontwikkelingstrajecten te volgen die wij aanbieden. Zo weet u altijd wat u als werknemer aan een potentiële werkgever te bieden heeft en bent u klaar om elke uitdaging in de arbeidsmarkt aan te gaan.

Bent u op zoek naar een outplacementbureau in Heerenveen? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u verder nog vragen? Mail uw vragen naar info@amplooi.nl, of bel ons op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.