Outplacement in Groningen

Wij ondersteunen u graag wanneer u outplacementbureau in Groningen nodig heeft. Tijdens het zoeken naar ander werk is het fijn om te kunnen sparren met een coach die u bijstaat bij het zoeken naar nieuwe kansen in uw loopbaan. Wij ondersteunen u via ons outplacementbureau in Groningen met het vinden van een nieuwe uitdaging die past bij uw vaardigheden. Samen met een coach van Amplooi kijkt u naar uw wensen, uw motivatieredenen en uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Hieruit komt een persoonlijk werknemersprofiel, waarmee u uw kansen op de arbeidsmarkt vergroot en sneller opvalt bij potentiële nieuwe werkgevers. Met dit profiel weet u wat u kan en wat u waard bent op de arbeidsmarkt, zodat u in samenwerking met de coach een duidelijk CV, een goede motivatiebrief en een overzichtelijk sociale media presentatie over uzelf kunt vormgeven. Zo haalt u het beste uit uzelf met outplacement in Groningen.

Zoeken naar een nieuwe uitdaging na outplacement in Groningen

Na het opstellen van uw profiel komt de volgende fase: de bemiddeling naar eventuele nieuwe mogelijkheden. U zoekt zelfstandig, maar ook samen met uw coach van het outplacementbureau in Groningen, naar geschikte vacatures en mogelijkheden. De sollicitatiebrieven die u samen met de coach opstelt voor gevonden vacatures, levert een sterke introductie op naar de potentiële werkgever. Ook kunt u met de coach van het outplacementbureau in Groningen sparren in de aanloop naar de sollicitaties door samen te oefenen met bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken. Op deze manier wordt uw outplacement in Groningen een groot succes voor u. Dit is natuurlijk direct wat u wilt bereiken. Amplooi helpt u graag hierbij!

Een nieuwe baan vinden met een outplacementbureau in Groningen

De arbeidsmarkt is altijd in verandering. Hier houdt de coach rekening mee tijdens het doorlopen van uw outplacement in Groningen. Daarom is outplacement in Groningen ook de ideale kans om nieuwe vaardigheden te leren door bijvoorbeeld de ontwikkelingsmogelijkheden te volgen die wij aanbieden. Zo weet u altijd wat u als werknemer aan een potentiële werkgever te bieden heeft en bent u klaar om elke uitdaging in de arbeidsmarkt aan te gaan.

Bent u op zoek naar een outplacementbureau in Groningen? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u verder nog vragen? Mail uw vragen naar info@amplooi.nl, of bel ons op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.