Outplacement in Gouda

Een reorganisatie, arbeidsconflict of re-integratie na ziekte, allemaal redenen waardoor u noodgedwongen naar een andere optie in uw carrière moet zoeken. Via Outplacement in Gouda via Amplooi heeft zowel de medewerker als de werkgever baat. Als medewerker zijn uw kansen op de arbeidsmarkt hoger en vindt u sneller nieuw werk wanneer u Outplacement in Gouda via Amplooi laat verlopen. Een werkgever toont met Outplacement in Gouda aan een goede werkgever te zijn. Amplooi is de specialist op het gebied van arbeidsmobiliteit en helpt u daarom graag met Outplacement in Gouda.

 

Outplacement in Gouda: de mobiliseringsfase

Via ons outplacementbureau in Gouda werken we met twee fasen: een mobiliseringsfase en bemiddelingsfase. Deze eerste fase start met een intakegesprek waarbij de wensen en mogelijkheden van de medewerker in kaart worden gebracht. Hieruit volgt een concreet plan van aanpak waarmee verder wordt gewerkt. Tijdens deze eerste fase, spreekt de medewerker de expert vaak. Deze helpen het verlies van de oude functie te accepteren en leiden tot meer zelfkennis. Via verschillende assessments krijgt u als medewerker ook meer inzicht in wat u wilt en kunt. Daarnaast kunt u deelnemen aan verschillende ontwikkelingstrajecten op het gebied van uw presentatie als werknemer door bijvoorbeeld een sollicitatiebrief, een cv en/of een online social media profiel. Ook het onderzoeken van eventuele bij- of omscholingsmogelijkheden hoort in deze fase van Outplacement in Gouda.

 

Outplacement in Gouda: de bemiddelingsfase

In deze tweede fase zal de expert u begeleiden bij het zoeken naar een nieuwe baan die voldoet aan uw dromen. De arbeidsmarkt is altijd in ontwikkeling en het is niet altijd eenvoudig om de juiste vacatures te vinden. Naast het vinden van passende vacatures en bemiddeling tussen u en potentiële werkgevers, zal de expert in deze fase van Outplacement in Gouda ook met u het voeren van sollicitatiegesprekken oefenen. Als een bedrijf u na een succesvolle sollicitatie aanneemt, dan kan de expert u adviseren bij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden. In Amplooi vindt u waar u recht op heeft: een betrouwbare partner met kennis en ervaring, voor het soepel doorlopen van uw Outplacement in Gouda.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Outplacement in Gouda of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Amplooi via het contactformulier op onze website. Mailen kan naar info@amplooi.nl of bel ons op088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.