Outplacement in Enschede

Een reorganisatie, arbeidsconflict of re-integratie na ziekte, allemaal redenen waarom u op zoek moet gaan naar een nieuwe baan. Zowel werknemer als werkgever hebben dan baat bij Outplacement in Enschede. Als werknemer vindt u sneller nieuw werk en een werkgever toont met Outplacement in Enschede goed werkgeverschap. Voor een Outplacementbureau in Enschede kunt u terecht bij Amplooi. Amplooi is immers de expert in arbeidsmobiliteit en dat laten wij u graag zien!

Outplacement in Enschede: De mobiliseringsfase

Bij ons Outplacementbureau in Enschede werken wij met twee fasen. Voorafgaand aan de mobiliseringsfase vindt een vrijblijvende kennismaking tussen u en de coach. Als u na deze kennismaking kiest voor Outplacement in Enschede bij ons Outplacementbureau in Enschede, volgt een intakegesprek waarbij uw kansen en vaardigheden in kaart worden gebracht. Daarna wordt een concreet stappenplan geschreven. Om u zo snel mogelijk aan een nieuwe en passende oplossing te helpen, zullen allereerst coaching gesprekken plaatsvinden. Deze helpen u het verlies van uw oude baan te accepteren en leiden tot meer zelfkennis. Tevens kunt u gebruik maken van verschillende assessments om inzicht te krijgen in wat u wilt en kunt. Daarnaast kunt u deelnemen aan verschillende trainingen op het gebied van het presenteren van uzelf: met een sollicitatiebrief, een CV, een online profiel of tijdens netwerkbijeenkomsten. Alle mogelijkheden worden tijdens Outplacement in Enschede onderzocht door u en uw coach.

Outplacement in Enschede: De bemiddelingsfase

Na afronding van de mobiliseringsfase bij ons Outplacementbureau in Enschede, zal de coach u begeleiden bij het zoeken naar een nieuwe mogelijkheid. De arbeidsmarkt is altijd in ontwikkeling en het is niet altijd eenvoudig om passende vacature te vinden. Naast het vinden van juiste vacatures, zal u in deze fase van Outplacement in Enschede ook samen met de coach oefenen in het voeren van sollicitatiegesprekken. Als een bedrijf u na een succesvolle sollicitatie aanneemt, dan kan de coach u eventueel adviseren bij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden. In ons Outplacementbureau in Enschede vindt u dus de betrouwbare partner op het gebied van Outplacement in Enschede waar u naar zoekt.

Wilt u meer weten over ons Outplacementbureau in Enschede of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Amplooi via het contactformulier. Mailen kan naar info@amplooi.nl of bellen met 088 – 022 38 15 mag natuurlijk ook.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.