Outplacement in Emmen

Een reorganisatie, arbeidsconflict of re-integratie na ziekte, allemaal redenen waardoor u noodgedwongen naar een andere optie in uw loopbaan moet zoeken. Met Amplooi als uw Outplacementbureau in Emmen heeft zowel de werknemer als de werkgever baat. Als werknemer zijn uw kansen, met Amplooi als uw Outplacementbureau in Emmen, op de arbeidsmarkt hoger en vindt u sneller nieuw werk. Een werkgever toont met outplacement in Emmen goed werkgeverschap. Amplooi is de specialist op het gebied van arbeidsmobiliteit en heeft kantoren door heel Nederland. Ook in Emmen. Daarom helpt Amplooi zowel werknemer als werkgever graag met Outplacement in Emmen.

Outplacement in Emmen: de mobiliseringsfase

Via ons outplacementbureau in Emmen werken we met twee fasen: een mobiliseringsfase en bemiddelingsfase. Deze eerste fase start met een intakegesprek waarbij uw wensen, en mogelijkheden in kaart worden gebracht. Hieruit volgt een opzet voor het traject: een rapportage met een concreet plan van aanpak. Tijdens deze eerste fase, spreekt u de expert vaak. Deze helpen u het verlies van uw oude baan te accepteren en leiden tot meer zelfkennis. Via verschillende assessments krijgt u ook meer inzicht in wat u wilt en kunt. Daarnaast kunt u deelnemen aan verschillende trainingen op het gebied van het presenteren van uzelf: met een sollicitatiebrief, een cv, een online profiel of tijdens netwerkbijeenkomsten. Ook het onderzoeken van eventuele bij- of omscholingsmogelijkheden hoort in deze fase van Outplacement in Emmen.

Outplacement in Emmen: de bemiddelingsfase

In deze tweede fase zal de expert u begeleiden bij het zoeken naar een nieuwe baan die voldoet aan uw wensen. De arbeidsmarkt is altijd in ontwikkeling en het is niet altijd eenvoudig om de juiste vacatures te vinden. Naast het vinden van passende vacatures en bemiddeling tussen u en potentiële werkgevers, zal de expert in deze fase van het outplacementbureau in Emmen ook met u het voeren van sollicitatiegesprekken oefenen. Als een bedrijf u na een succesvolle sollicitatie aanneemt, dan kan de expert u adviseren bij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden. In Amplooi vindt u waar u recht op heeft: Een betrouwbaar Outplacementbureau in Emmen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor outplacement in Emmen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Amplooi via het contactformulier op onze website. Mailen kan naar info@amplooi.nl of bel ons op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.