Outplacement in Den Haag

Tijdens outplacement in Den Haag is het fijn om te kunnen sparren met een Mobiliteitsexpert die u bijstaat bij het zoeken naar nieuwe kansen in uw carrière. Wij ondersteunen u via ons outplacementbureau in Den Haag met het vinden van een nieuwe uitdaging die past bij uw wensen. Samen met de Mobiliteitsexpert van Amplooi kijkt u naar uw vaardigheden, uw kansen en uw wensen op de arbeidsmarkt. Hieruit komt een persoonlijk werknemersprofiel, waarmee u uw positie op de arbeidsmarkt vergroot en sneller zult opvallen bij potentiele nieuwe werkgevers. Met dit profiel weet u wat u kan, wat u wil en wat u waard bent op de arbeidsmarkt, zodat u in samenwerking met de Mobiliteitsexpert een duidelijk CV, een goede motivatiebrief en een overzichtelijk sociale media presentatie over uzelf kunt vormgeven. Zo haalt u het beste uit uzelf met outplacement in Den Haag en haalt u mooie resultaten.

Zoeken naar een nieuwe uitdaging na outplacement in Den Haag

Na het opstellen van uw profiel komt de volgende fase: de bemiddeling naar eventuele nieuwe mogelijkheden. U zoekt zelfstandig, maar ook samen met uw Mobiliteitsexpert van het outplacementbureau in Den Haag, naar geschikte oplossingen zoals vacatures of opleidingsmogelijkheden. De sollicitatiebrieven die u samen met de Mobiliteitsexpert opstelt voor gevonden vacatures, levert een sterke introductie op naar de potentiële werkgever en opleidingen liggen binnen handbereik met de juiste motivatiebrief. Ook kunt u met de Mobiliteitsexpert van ons outplacementbureau in Den Haag sparren in de aanloop naar de sollicitaties door samen te oefenen met bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken. Op deze manier wordt uw outplacement in Den Haag een groot succes voor u.

Een nieuwe baan vinden met een outplacementbureau in Den Haag

De arbeidsmarkt is altijd in verandering. Hier houdt de Mobiliteitsexpert rekening mee tijdens het doorlopen van uw outplacement in Den Haag. Daarom is outplacement in Den Haag ook de ideale kans om nieuwe vaardigheden te leren door bijvoorbeeld de assessments te volgen die wij aanbieden. Zo weet u altijd wat u als werknemer aan een potentiële werkgever te bieden heeft en bent u klaar om elke uitdaging in de arbeidsmarkt aan te gaan.

Bent u op zoek naar een outplacementbureau in Den Haag? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u verder nog vragen? Mail uw vragen naar info@amplooi.nl, of bel ons op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.