Outplacement in Den Bosch

Wij ondersteunen u graag wanneer u outplacementbureau in Den Bosch nodig heeft. Tijdens het zoeken naar ander werk is het prettig om hulp te krijgen van een ervaren coach. Wij ondersteunen u via ons outplacementbureau in Den Bosch met het vinden van nieuwe kansen die passen bij uw wensen en de mogelijkheden. Samen met een coach van Amplooi kijkt u naar de arbeidsmarkt met in gedachte uw vaardigheden, uw motivatieredenen en uw uitdagingen. Samen met de coach vormt u een persoonlijk werknemersprofiel, waarmee u uw kansen op de arbeidsmarkt vergroot en sneller op gaat vallen bij mogelijk nieuwe werkgevers. Met dit profiel weet u wat er mogelijk is voor u op de arbeidsmarkt, zodat u in samenwerking met de coach een duidelijk CV, een goede motivatiebrief en een overzichtelijk sociale media presentatie over u kan vormgeven. Zo haalt u het beste uit uzelf met outplacement in Den Bosch.

Zoeken naar een nieuwe uitdaging na outplacement in Den Bosch

Na het opstellen van uw profiel komt de volgende fase: de bemiddeling. In deze fase gaat u opzoek naar eventuele nieuwe mogelijkheden. U zoekt zowel zelfstandig, als gezamenlijk met uw coach van het outplacementbureau in Den Bosch, naar geschikte mogelijkheden zoals vacatures of opleidingen. De sollicitatiebrieven schrijft u in samenwerking met de coach en levert een sterke introductie op naar de potentiële werkgever. Ook kunt u met de coach van het outplacementbureau in Den Bosch sparren in de aanloop naar de sollicitaties door samen te oefenen met bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken. Op deze manier wordt uw outplacement in Den Bosch een groot succes!

Een nieuwe baan vinden met een outplacementbureau in Den Bosch

De arbeidsmarkt is altijd in verandering. Hier houdt uw coach rekening mee tijdens het doorlopen van uw outplacement in Den Bosch. Daarom is outplacement in Den Bosch ook de ideale kans om nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden te volgen die wij aanbieden. Zo weet u altijd wat u als werknemer aan een potentiële werkgever te bieden heeft en bent u klaar om elke uitdaging in de arbeidsmarkt aan te gaan.

Bent u op zoek naar een outplacementbureau in Den Bosch? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u verder nog vragen? Mail uw vragen naar info@amplooi.nl, of bel ons op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.