Outplacement in Apeldoorn

Vaak is de reden voor Outplacement in Apeldoorn niet positief en/of gewild van beide partijen. Zowel werknemer als werkgever hebben baat bij een goed Outplacementbureau in Apeldoorn. Zo heeft een werknemer grotere kansen op een nieuwe baan of een gepaste opleiding in de altijd veranderende arbeidsmarkt en toont een werkgever goed werkgeverschap. Voor beide partijen is Amplooi het juiste Outplacementbureau in Apeldoorn.

 

Outplacement in Apeldoorn: De mobiliseringsfase

Voor er een traject bij ons Outplacementbureau in Apeldoorn wordt gestart, is er een vrijblijvende kennismaking tussen u en de Mobiliteitsexpert voor uw Outplacement in Apeldoorn. Als u na deze kennismaking kiest voor ons Outplacementbureau in Apeldoorn, volgt een intakegesprek waarbij duidelijk wordt wat de doelen van dit Outplacementtraject worden. U werkt samen met de Mobiliteitsexpert aan een actieplan om uw loopbaan naar uw hand te zetten. Tijdens de Outplacement in Apeldoorn vinden er gesprekken plaats tussen u en de Mobiliteitsexpert om zo snel mogelijk de eerste stappen te ondernemen van uw actieplan. Deze gesprekken helpen u tevens met het verlies van uw huidige werk te accepteren en leiden ook tot (nieuwe) inzichten in de mogelijkheden die er voor u zijn. Zo biedt Amplooi verschillende ontwikkelingsmogelijkheden aan om u inzicht te geven in uw vaardigheden en/of kunt u deelnemen aan verschillende trainingen op het gebied van het presenteren van uzelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sollicitatiebrief, een cv, een online profiel of tijdens netwerkbijeenkomsten. Alle mogelijkheden worden met de Mobiliteitsexpert van ons Outplacementbureau in Apeldoorn tijdens Outplacement in Apeldoorn besproken en doorgenomen.

 

Outplacement in Apeldoorn: De bemiddelingsfase

Na afronding van de eerste fase bij ons Outplacementbureau in Apeldoorn, zal de Mobiliteitsexpert u ondersteunen bij het zoeken naar nieuwe opties voor uw loopbaan. De arbeidsmarkt is altijd in beweging en het is niet altijd gemakkelijk om de volgende stap te vinden/te nemen. Naast het zoeken naar nieuwe kansen, zal u in deze fase van Outplacement in Apeldoorn ook samen met de Mobiliteitsexpert oefenen in bijvoorbeeld het voeren van sollicitatiegesprekken. Als een bedrijf u aanneemt, dan kan de Mobiliteitsexpert u (mocht dit wenselijk zijn) adviseren bij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden. Bij ons Outplacementbureau in Apeldoorn vindt u de juiste partner op het gebied van Outplacement in Apeldoorn.

Wilt u meer weten over ons Outplacementbureau in Apeldoorn of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Amplooi via het contactformulier. Mailen kan naar info@amplooi.nl of bellen met 088 – 022 38 15 mag natuurlijk ook.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.