Outplacement Amersfoort

Wanneer u Outplacement in Amersfoort nodig heeft, ondersteunen wij u graag. Het zoeken naar ander werk niet altijd een vrijwillige keus is. Het is dan fijn om te kunnen samenwerken met een expert die de weg naar een nieuwe baan helpt uitstippelen. Wanneer u door een reorganisatie of een conflict op zoek moet naar ander werk, kan Amplooi u helpen. Wij ondersteunen u met een Outplacementtraject in het vinden van een nieuwe baan die past bij uw wensen en mogelijkheden. Daarvoor brengen wij u in contact met onze mobiliteitsexpert. Samen met deze professional kijkt u naar uw sterke punten, drijfveren en wat daarmee uw mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Aan de hand daarvan wordt er een sterk profiel worden gemaakt en helpen wij u met het opstellen van een goed cv, motivatiebrief en uw social media presentatie.

Zoeken naar een nieuwe uitdaging na outplacement in Amersfoort

De vervolgstap van uw outplacementtraject in Amersfoort ligt bij de Arbeidsmakelaar. Dit is de volgende stap in de samenwerking die u met ons aangaat. Met het opgestelde cv en social mediaprofiel uit de eerste fase bij de hand wordt gezocht naar de geschikte vacatures. Het is wel belangrijk dat u hier ook zelf actief in bent. De sollicitatiebrieven die u opstelt tijdens outplacement in Amersfoort, kunt u laten checken door de arbeidsmakelaar. Dit levert een sterke introductie op naar de potentiële werkgever. Hiermee vergroot u de kans op een uitnodiging voor een gesprek. Ook is de arbeidsmakelaar de geschikte persoon om mee te sparren in de aanloop naar de sollicitaties en helpt de arbeidsmakelaar met het vinden en reageren van vacatures. Zo kan outplacement voor u tot een succes worden gemaakt.

Een nieuwe baan vinden tijdens de periode van outplacement

Wanneer een potentiële werkgever toekomst in u ziet, dan is dit pas het begin. De arbeidsmarkt zal altijd in beweging blijven. Daarom is een outplacementtraject in Amersfoort ook de ideale kans om nieuwe vaardigheden te leren en ontwikkelingstrajecten te volgen die wij aanbieden. Zo staat u altijd sterk en bent u klaar om elke uitdaging in de veranderende arbeidsmarkt aan te gaan.

Bent u op zoek naar een partner voor outplacement  in Amersfoort? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen. Heeft u verder nog vragen? U kunt  ook mailen naar info@amplooi.nl, of ons bellen op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.