Outplacement in Almere

Een reorganisatie, arbeidsconflict of re-integratie na ziekte, allemaal redenen waardoor u opzoek moet gaan naar een nieuwe kans. Zowel werknemer als werkgever hebben baat bij Outplacement in Almere. Als werknemer vindt u sneller nieuwe kansen, zoals nieuw werk. Een werkgever toont met Outplacement in Almere goed werkgeverschap. Voor een Outplacementbureau in Almere kunt u altijd terecht bij Amplooi.

 

Outplacement in Almere: De mobiliseringsfase

Bij ons Outplacementbureau in Almere werken wij in twee fasen. Voor het traject begint, vindt een vrijblijvende kennismaking tussen u en de Mobiliteitsexpert. Als u na deze kennismaking kiest voor Outplacement in Almere bij ons Outplacementbureau in Almere, volgt een intakegesprek waarbij uw vaardigheden en mogelijkheden duidelijk worden. Daarna wordt een duidelijk stappenplan gemaakt. Om u zo snel mogelijk aan een nieuwe en passende oplossing te helpen, zullen allereerst coachingsgesprekken plaatsvinden tijdens Outplacement in Almere. Deze helpen u het verlies van uw oude functie te accepteren en leiden tot meer inzichten. Tevens kunt u gebruik maken van verschillende assessments of ontwikkelingsmogelijkheden om zichtbaar te krijgen waar uw vaardigheden en wensen liggen. Daarnaast kunt u deelnemen aan verschillende trainingen op het gebied van het presenteren van uzelf: met een sollicitatiebrief, een cv, een online profiel of tijdens netwerkbijeenkomsten. Alle mogelijkheden worden tijdens Outplacement in Almere onderzocht door u en uw Mobiliteitsexpert.

 

Outplacement in Almere: De bemiddelingsfase

Na afronding van de eerste fase bij ons Outplacementbureau in Almere, zal de coach u begeleiden bij het zoeken naar een nieuwe mogelijkheid. De arbeidsmarkt is altijd in beweging en het is niet altijd eenvoudig om bijvoorbeeld passende vacatures te vinden. Naast het vinden van juiste vacatures, zal u in deze fase van Outplacement in Almere ook samen met de Mobiliteitsexpert oefenen in het voeren van sollicitatiegesprekken. Als een bedrijf u na een succesvolle sollicitatie aanneemt, dan kan de Mobiliteitsexpert u eventueel adviseren bij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden. In ons Outplacementbureau in Almere vindt u dus de betrouwbare partner op het gebied van Outplacement in Almere waar u naar zoekt.

Wilt u meer weten over ons Outplacementbureau in Almere of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Amplooi via het contactformulier. Mailen kan naar info@amplooi.nl of bellen met 088 – 022 38 15 mag natuurlijk ook.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.