Vanaf 7 september 2017 gaan Lengersdorf, AMK Re-integratie, De Banensolliciteit en Passen & Meten gezamenlijk verder als Amplooi, een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we niet alleen voor werknemers met een loopbaanvraagstuk, maar ook voor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Wat betekent dit voor u?

In feite veranderen alleen onze contactgegevens en bedrijfsnaam. Alle contractuele en financiële afspraken blijven gelijk. Net als de mensen met wie u contact heeft.
De kwaliteit van onze dienstverlening wordt nog steeds gekenmerkt door individuele begeleiding van kandidaten, een groot netwerk van plaatsingsbedrijven en professionele tools ter ondersteuning van het hele traject. En door het samengaan van kennis, kunde en ervaring van meerdere organisaties kunnen wij onze klanten nu nog beter van dienst zijn met een uitgebreider dienstenpakket.

Onze meerwaarde

Bij Amplooi geloven we in een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen door te werken volgens een duidelijk gedefinieerd proces met bijbehorende KPI’s. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.
Niet alleen is ons plaatsingspercentage bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement), ook helpen wij loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door onze deskundige en hoogwaardige rapportages.
Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio.
Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.

Contactgegevens

Adres : Amplooi BV, Atoomweg 50, 3542 AB, UTRECHT
T : 088 – 0223888
M : info@amplooi.nl
W : www.amplooi.nl
KvK : 11050825
BTW : NL8135.84.450B01
IBAN : NL09 ABNA 0565 9308 93