Loopbaancoaching in Sittard

Via een loopbaancoach in Sittard helpt Amplooi jou graag om jouw carrière een (nieuwe) richting te geven. Deze loopbaancoach in Sittard staat u graag terzijde tijdens deze tijd en helpt u graag met alle mogelijkheden en keuzes die gemaakt moeten worden. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen onze coaches u uitstekend begeleiden, zodat u het beste uit uzelf haalt. Samen met de loopbaancoach in Sittard onderzoekt u nieuwe inzichten als wie u bent, wat u wilt en wat u aankan. Op deze manier zal de loopbaancoaching in Sittard voor u zo prettig mogelijk te laten voorlopen.

 

Uw carrière hogerop tillen met een loopbaancoach in Sittard

Amplooi begeleidt u tijdens loopbaancoaching in Sittard in twee fasen naar een volgend niveau in uw carrière. In de eerste fase gaat u samen met een loopbaancoach in Sittard aan de slag met de een stappenplan richting de arbeidsmarkt. Door samen met uw loopbaancoach in Sittard uw wensen en vaardigheden in een profiel te plaatsen en bekijken we wat uw mogelijkheden in de arbeidsmarkt zijn. Hiermee stellen we een cv samen en werken we aan een sterk (social media) profiel. Vervolgens begint de tweede fase. Hierbij gaat u, deels zelfstandig en deels samen met een loopbaancoach in Sittard, werken aan een actieplan. Vervolgens wordt u geholpen met het uitvoeren van deze stappen door bijvoorbeeld bijbehorende opleidingen of cursussen te vinden of naar nieuwe baanmogelijkheden te kijken. Met loopbaancoaching in Sittard bent u perfect voorbereid om uw carrière nieuwe richting te geven.

 

Met loopbaancoaching in Sittard opzoek naar nieuwe mogelijkheden

De arbeidsmarkt is voortdurend aan het veranderen, tot soms grote aanpassingen. Voor uw carrière kan dit een grote impact hebben. Daarom kan onze loopbaancoach in Sittard ontwikkelmogelijkheden aanbieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld omscholingsmogelijkheden of verschillende ontwikkeltrainingen. Op deze manier bent u voorbereid op de grote veranderingen in uw branche en de algemene arbeidsmarkt.

Wilt u meer informatie over onze loopbaancoach in Sittard of onze overige diensten? Neem dan contact met ons op en/of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook kunt u voor meer informatie mailen naar info@amplooi.nl of bellen op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.